Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:

Jelszó:

Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Gadiel Kynaston EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Gadiel Kynaston EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Gadiel Kynaston EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Gadiel Kynaston EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Gadiel Kynaston EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Gadiel Kynaston EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Gadiel Kynaston EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Gadiel Kynaston EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Gadiel Kynaston EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?

Nincs

Jelenleg 464 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 464 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (531 fő) Hétf. 25 Nov. - 3:14-kor volt itt.

Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Szomb. 20 Aug. - 10:44

Gadiel Kynaston

Gad || 35 év || Ben Barnes || Dumbledore-hű

A család legifjabb gyermekeként láttam napvilágot, két fivér után. Ugyancsak kellett tepernem az elismerésért, a szokásos legkisebb királyfi effekt ugyanis itt nem működött. A családom hagyományhű elveket követ, és nagyon sokra tartja a származást, ugyanakkor véleményük szerint, amiben magam is osztozom, a muglivér csak színesíti a varázslók közösségét.
Hogy mi a véleményem a halált habzsolókról és díszes kompániájukról, annak buggyant vezetőjéről?
Magasra tör, hatalmas serege lészen.
Azt, hogy bolondok, ha azt hiszik, övék a világ.

Professzorok || Arany || 12 és egynegyed hüvelyk, kőris fa, magja: egyszarvú csődör sörényszőre.

A tánc, a tánc, az most kezdődik...
Körbe-körbe, folyton-folyvást, megismételve önmagát. Napjok számai körbejárnak az év folyamán, hogy aztán újra kezdjék, elölről.

Egy téli estén születtem, 1935. augusztusában. Mivel éppen a Salamon-szigeteken nyaraltak a szüleim, együtt töltve a karácsonyt, távolba szakadt rokonaikkal. Ezzel én voltam a legelső a családban, aki nem a tekintélyes, családi kúriába született.
Ahogy szokás mondani, meg is történt a szemmel verés, amit nem csak az esküvőd napján vagy képes benyelni.

A hosszú nappalokra éj borul, s kik azt hívén, nyerni készülnek, bukásuk nyilvánvaló.

Nem foglalkozom jóslástan okításával, azzal a jeligével, hogy aki nem tudja, az tanítja. Nem azért, mert lenézném. Egy kis pihenés nekem is jár, amikor éppen nem furán beszélek... ja, igen, mondtam már, hogy nem igazán foglalkoztat a jóslás? Bezzeg ő annál inkább foglalkozik velem.
Drága üknagyanyám képessége szökött vissza a családunkba, amire elég sokan fenték a fogukat, ennek következtében körbe is vett a sárga irigységtől kezdve az aranytálcán hordozásig minden, amit el tudsz képzelni.

Rohadt sokat kellett bizonyítanom legkisebb gyerekként a családban, Látóként meg pláne. Hatalmas elvárások, még több irigység. Jó tanulóként kiváló eredménnyel végeztem, még ha a számomra hihetetlenül zavaró képességem sokszor belerondított a képletbe. Nem tartottak dilisnek, ám az iskola nagy részének tanulócsapata kiközösített. Hárman viszont kitartottak mellettem és az évek alatt szoros barátság alakult ki közöttünk. Shelia kezét végül megkértem a hármasból, hosszú udvarlás és tépelődés után, már jóval az iskola befejezése után, amikor már a Minisztériumban dolgoztam.

Derűs napokat borús éj követ, s ha a szél lesz oly erős, ismét derűs napra ébredhetünk.

Aztán minden megváltozott. Viharos gyorsasággal. Az, akit szerettem, csatlakozott a Halálfalókhoz. Amennyire próbálkoztam visszahozni, ő annyira átállítani. A dolog végül odáig fajult, hogy gyermekünket halottnak hazudva a számára, egy rokonom távoli otthonába rejtettem el, hogy ne férhessen hozzá soha többé. Nehéz lépés volt otthagynom a fiamat, még ha gondos kezek és figyelő szemek közé helyeztem is őt. Titokban látogatom.
Az utolsó találkozásunk óta a feleségemmel tudjuk, hogy a következő már halálos lesz, vagy nekem, vagy neki. Nem fogom hagyni, hogy jellemében további torzulás következzen be, és tartson bárki önzőnek és akarnoknak, szívtelennek, meg fogom tenni, ha nem tudom visszatéríteni.
Atyám az első jelekre kitagadott, mondván, hogy én is oda fogok veszni és nem óhajt értem kezeskedni. Pusztán az utóbbi években enyhült meg a szigora irántam, miután már sokszor bizonyítottam a hűségemet.
A Minisztériumot is otthagytam, s jó pár éve már Roxfortban tanítok. Nincs az a varázserő, amely eltéríthetne Dumbledore pártjáról.
(Mondtam már, hogy rajongok Minerváért?)

A szarvaspaták dobogása veri fel az éj sötétjének csendjét.

Saját || Látó || -

▽The Age Of The Marauders▽

Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Marlene McKinnon

Marlene McKinnon

C’est la vie
Griffendél
Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû
▽ Reagok :
47
▽ Avatar :
Josephine Langford

»
» Szomb. 20 Aug. - 10:58

Elfogadva!

Üdvözöllek az oldalon! Mindenképp szeretném elmondani, hogy örülök, hogy Ben Barnes arcát végre egy idősebb karakter arcaként láthatom. Nagyon jó választás, a diákok pedig biztosan körül fognak majd rajongani! Ahogy én is. Razz
Az előtörténeted nagyon tetszett, tetszik, ahogyan írsz, és jó volt végre olyan törit is olvasni, ahol az életből kiragadott fontos események vannak leírva. Plusz pont jár, amiért jól kifejtetted a képességed is ^^ Nem jártatom tovább a szám, csak foglalózz ahol még szükséges és tegyél félre nekem is egy játékot! Minerva is biztosan szívesen játszik majd veled :3

Vissza az elejére Go down

Gadiel Kynaston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Marlene és Gadiel

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Archívum :: Inaktív, és törölt karakterek-