Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Practise makes perfect... really? EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Practise makes perfect... really? EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Practise makes perfect... really? EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Practise makes perfect... really? EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Practise makes perfect... really? EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Practise makes perfect... really? EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Practise makes perfect... really? EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Practise makes perfect... really? EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Practise makes perfect... really? EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (89 fő) Csüt. 10 Jún. - 19:03-kor volt itt.


Megosztás

Practise makes perfect... really?Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alex R. Emerson

Alex R. Emerson

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
48
▽ Avatar :
Hero Fiennes - Tiffin

»
» Szer. 24 Márc. - 13:40
Flora & Alex


Miért van az, hogy akkor futok bele ismerősökbe, ráadásul régen látott ismerősökbe, amikor egyáltalán nem szeretnék? Mert ha valamikor, akkor most aztán egyáltalán nem szeretnék ilyesmit... már ami a jópofizás részét illeti. Persze lehet, hogy egyébként elég sokan lehetnek az én cipőmben. Na mindegy. Annyira azért nem zavar, hogy Florával edzünk, mert mégiscsak barátok vagyunk, vagy mi a szösz... akármennyit is piszkáltuk egymást, és tesszük ezt még a mai napig is néha. Nem baj, jól van ez így.
Most is, szokásomhoz híven épp a kviddicspálya felé készülök, mert megbeszéltem Florával, hogy segít kicsit edzeni. Rám fér, nem akarom visszahúzni a csapatot... na meg biztos vagyok benne, hogy Marlene is mindent belead a következő meccsen, és nem, egyáltalán nem tervezek alulmaradni vele szemben. Még mit nem! Még a végén azt mondja, hogy a múltkori gyakorlásunk és fogadásunk során csak szerencsém volt.
Nem igazán tudom, mit is csinálunk tulajdonképpen... annyit tudok, hogy azt beszéltük, segít gyakorolni... de hogy mit, meg hogy, az majd most kiderül. Igazából gyakorlatilag mindegy, hiszen mindennel erősödök és fejlődök, szóval bármi jöhet, nem fog ártani. Ahogy odaérek letelepedek a lelátó egyik padjára, ott várom, hogy a hugrabugos lány is megérkezzen. Van idő, nem sietünk sehova, de ha megérkezik, akkor felpattanok, és mosolyogva, kérdő tekintettel fordulok felé.
- Szia! Na, mi a helyzet? Mivel kezdünk?

Sok szeretettel :3 @Flora Brown

Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Flora Brown

Flora Brown

C’est la vie
Hugrabug
Oda mész, ha türelmes vagy
▽ Reagok :
13
▽ Avatar :
Elle Fanning

»
» Kedd 30 Márc. - 15:19
Alex & Flo
Szeret kijárni Alexel edzeni. Mikor futnak, dobnak, erősítenek mindig kikapcsol egy kicsit az agya, testileg teljesen felfrissül és mikor újraindul a belső rendszer sokkal hatékonyabb. Egy kiadós mozgás után sokkal másabb fényben látja a világot. Ilyenkor szeret a legjobban nekiülni tanulni, mert valahogy sokkal fogékonyabb még a legszárazabb tananyagra is. Ha fáradt, akkor szinte biztos hogy az üvegházban lehet megtalálni, mintha a növényekből próbálna némi energiát gyűjteni. Általában sikerrel jár, mert mikor locsol, ás, ület és gondoz az mindig feltölti – csak éppen érzelmileg inkább és nem szellemileg.
Ezért is igyekszik most csinosnak épp nem mondható sportruházatban a kviddcsipálya felé. Ezzel kezdődik az átszellemülés, hogy átöltözik, meg hát lássuk be, csinos az egyenruha de sportolásra nem épp alkalmas. Vagyis a fiúk biztosan rendkívül élveznék a látványt, de Flonak nem túl sok kedve van ehhez, így marad a melegítő szett, ami ápol és eltakar.
- Hát szia – lépked oda mosolyogva, hogy röviden magához vonja. Hozzátartozik a szőkeség alaptermészetéhez, hogy fizikálisan is kifejezi érzelmeit. Ő olyan igazi bújós lányka, aki előszeretettel ölelget mindenkit. Valahogy ettől sokkal jobban érzi magát és hiszi, hogy mások is sokkal jobban érzik magukat. – Minden rendben, amennyire rendben lehet. Veled mi újság? – kérdez vissza fültől-fülig mosollyal. Mindig érdekli, hogy mi van a barátaival, még akkor is, ha olyan nehézkesen indult a barátság mint ahogy Alexel. Nem volt ám egyszerű vagy könnyű, voltak nagy göröngyök, meg persze hibák is tömegével. De aztán valahogy csak egymásra találtak, és most az iskola egyik legfurcsább párosát alkotják. – Mihez lenne kedved? – Ő maga seprűre sosem fog ülni ez biztos, de azért elég sok minden lehet ám kezdeni a talajon maradva is.
Vissza az elejére Go down

Alex R. Emerson kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Alex R. Emerson

Alex R. Emerson

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
48
▽ Avatar :
Hero Fiennes - Tiffin

»
» Pént. 9 Ápr. - 23:43
Flora & Alex


Fiú és lány között igenis létezhet igazi barátság. Akkor is, ha ezt sokan egészen máshogy gondolják. Tudom, hogy így van, mert nem olyan régen még én is egészen máshogy gondolkoztam erről az egészről. Mondjuk tény, hogy nem mindegy, kivel is akar az ember összebarátkozni… mert nem mindenkivel működik… és ha nem működik, akkor aztán bármennyire is akarja az ember gyereke, hogy jól menjenek a dolgok, valószínűleg örök élet két nap csak marni fogják egymást a másikkal. Szerencsére a Florával való barátságom amilyen nehezen indult olyan tartósnak bizonyul. És nem, bármennyire is piszkálnak a többiek, akkor is csak barátok vagyunk a hugrabugos lánnyal. Néha nem igazán tudom hová tenni az ölelkezős érzelemkitöréseit, de nem bánom, ha neki így jó. Ezért aztán mosolyogva viszonzom az ölelését, mikor megérkezik.
– Akkor jó! De ha valamiben segíteni tudok, akkor nyugodtan szólj ám, jó? Velem minden okés… fogjuk rá.
Húzom el a számat egy kicsit a mondandóm végén, mert a kentaurleses kirándulásunk óta ötletem sincs, hogy is állunk Marlennel. Viszont nem akarok ilyesmiken gondolkozni, főleg mert a végén még Flo is rákérdez… és nem vagyok biztos benne, hogy velem akarna lelkizni. De persze fene se tudja, minden lehetséges. Ha kihallja a hangomból, hogy valami nem teljesen kerek, és rákérdez, hát állok elébe, nem titok.
– Nem is tudom… biztos vagy benne, hogy nem akarsz megpróbálkozni a repüléssel? Nem erőltetem, de hidd el, nem olyan rossz ám, mint amilyennek néha tűnhet. Nem megyek gyorsan, és vigyázok, semmi bajod nem esne.
Nem szoktam erőszakoskodni, vagy ilyesmi, mert tudom, hogy szegény Flo nem igazán szereti a seprűket meg a repülést, de azért néha még meg – megemlítem neki a dolgot, amolyan próba, szerencse alapon, hogy hátha. De persze ha nem, hát nem… és valószínűleg a válasz most is nem lesz.
– Ha nem, akkor majd kitalálunk valamit… valami ötlet?

Sok szeretettel :3 @Flora Brown

Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Flora Brown

Flora Brown

C’est la vie
Hugrabug
Oda mész, ha türelmes vagy
▽ Reagok :
13
▽ Avatar :
Elle Fanning

»
» Pént. 23 Ápr. - 17:03
Alex & Flo
- Igenis értettem – szalutál vigyorogva. Ha kell, akkor nem fél segítséget kérni, de amíg nincs feltétlenül rászorulva addig jobbszereti maga megoldani a problémáit. Egyrészről, hogy ne terheljen vele senkit, mert az ő baja nem más baja, másrészről, hogy bizonyítsa magának, hogy igenis képes megcsinálni, elég okos, ügyes és rátermett, hogy egyedül is boldoguljon. – Fogjuk rá? – kérdez vissza azonnal, mert ezzel nem igazán győzi meg a fiú. Olyan mintha valamit el akarna mondani, csak nem tudja hogyan kezdjen hozzá. Flo viszont nem hagyja annyiban az ilyeneket, de nem ám! Minden tudni akar, főleg ha esetleg szükség lehet a segítségére. Akár szó szerint, akár csak úgy, hogy meghallgasson valakit. Gyakran sírnak a vállán, mert Fufi nagyon megértő, kedves és empatikus, épp ezért szeretik őt kipécézni lelki szemetesládának.
- Egészen biztos – bólogat hevesen. Elég traumatikus élményei vannak az első éves kötelező repüléstan órákról, így van benne egyfajta természetes, belülről jövő félsz a seprűkkel kapcsolatban. Alapvetően a magasban nem fél, szimplán nem bízik ezekben a fadarabokban, legyenek akármilyen mágikusak is. Nem, neki ez egyszerűen nem fekszik, sem egyedül, sem más háta mögött, hiába bízik mondjuk Alexben is, azért nem ülne fel mögé semmi pénzért. Vagy legalábbis elég sokat kellene fizetni ahhoz, hogy mégis megtegye.
- Nos labdázhatunk a földön, dobálgathatom fel neked a labdát, gyakorolhatod a célba dobást, de először… Kapj el ha tudsz! – neveti el magát, és nekilódul. Szokták mondani, hogy fut mintha kergetnék, hát őt kergetik, szóval igyekszik mindent beleadni, hogyha már ő hívja ki a fiút, akkor ne adja meg könnyen magát.
Vissza az elejére Go down

Alex R. Emerson kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Alex R. Emerson

Alex R. Emerson

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
48
▽ Avatar :
Hero Fiennes - Tiffin

»
» Vas. 16 Május - 12:17
Flora & Alex


Sejthettem volna, hogy a "fogjuk rá" kijelentésre rárepül Flo... jellemző. Valahogy ösztönösen kiszagolja a bizonytalanságot, és ahol tud ott segít. Vagy legalábbis próbál segíteni. Azt hiszem, ezért is került a hugrabugba. Ahol, valljuk be, jó helye van. Az viszont zavaró, sőt, majdhogynem idegesítő, hogy nem tudok eltitkolni előle semmit, mert mindig kiszagolja ha bizonytalan vagyok vagy valami egyéb gondom van. Mint ahogy most is.
- Hát... aha, fogjuk rá. Mindegy, nem lényeg... bár tudom, hogy ezzel nem elégítettem ki a kíváncsiságodat. Jól sejtem?
Érdeklődök vigyorogva szemlélve barátnőmet. mert elég jól ismerem már, hogy tudjam, úgysem hagyja szó nélkül az ilyesmit. Nem mintha zavarna, hogy ilyen, sőt... kicsit olyan nekem, mintha a kishúgom lenne.
- Oké, ahogy gondolod... nem erőszak, csak gondoltam hátha. De ha nem, hát nem.
Hagyom rá a dolgot, a labdázás hallatán viszont felcsillannak szemeim. Ez azt jelenti, hogy mehetek repülni... az pedig valamilyen fura oknál fogva mindig feltölt. A fogócskánál pedig már egyenesen elnevetem magam. Kapj el, ha tudsz? Komolyan? Mint két gyerek... oké, tény, hogy még gyerekek vagyunk, de akkor is. Flo valahogy ki tudja hozni belőlem a gyermeki énemet, és még csak nem is félek tőle, hogy mi van, ha más is meglátja. Fura dolog ez, de így van. Így aztán egy perc hezitálás után a lány után is eredek, hogy elkaphassam. Nehéz ügy, hiszen nem veszi félvállról a dolgot, és tényleg mindent belead, hogy ne kaphassam el... vagy legalábbis ne egyhamar.

Sok szeretettel :3 @Flora Brown

Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Flora Brown

Flora Brown

C’est la vie
Hugrabug
Oda mész, ha türelmes vagy
▽ Reagok :
13
▽ Avatar :
Elle Fanning

»
» Vas. 27 Jún. - 17:00
Alex & Flo
Szinte látja rajta, ahogy elkeseredik, hogy már megint rárepült valami olyanra, amire nem kellett volna. De hát na, nem tudja visszafogni sem a kíváncsiságát, sem a segítőkészségét. Mert igen, olyan mint valami ragadozó, csak ő nem a félelmet, hanem sokkal inkább a bizonytalanságot szagolja ki, és azt, hogy mikor lehet szükség rá. Mert megérzi, akkor is ha nem akarja, és ebben csak segíti az örökös kíváncsiskodása.
- Abszolút jól. Szóval nyisd ki szépen a szádat és mesélj el mindent az elejéről - viszonozza a széles vigyort, és még a fűbe is lehuppan, hogy jelezze, addig innen nem mennek sehova sem, míg nem mesélt el mindent. De tényleg mindent. Mert egészen biztos, hogy ha üres lyukakat érez, kérdezősködik majd, és akkor már sokkal egyszerűbb, ha nem kell fagatózni, hanem mindent megtud, amire kíváncis. Mondjuk, ez sosem fog bekövetkezni, mert mindenre kíváncsi, de mindent nyilván nem tudhat meg, ha örökké él sem.
- Talán legközelebb - mondja mosolyogva, míg felkászálódik a földről. Persze, mindketten tudják, hogy nem, legközelebb is ezt fogja mondani, és azután is és azután is. Ez egy olyan dolog, amelyre nem fogja beadni a derekát. Előbb ül ki a csillagvizsgáló torony ablakába, minthogy seprűre szálljon. Pedig az a torony igencsak magasan van ám.
Ő maga is remeknek érzi saját ötletét, de az a vigyor, amivel Alex néz rá, biztosítja arról, hogy beletrafált a dologba. Pontosan ezt kellett kitalálnia, hogy boldoggá tehesse, és Flo akkor boldog, ha mindenki boldog. Az meg, hogy kergetőzzenek egyet, olyan ösztönösen, olyan spontán jön, hogy ideje sincs átgondolni. Csak rohan, néha hátrapillant a válla felett, hogy merre tovább, hogy ne kapják el túl hamar. Nem akarja, hogy azonnal véget érjen a móka.
Vissza az elejére Go down

Alex R. Emerson kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Alex R. Emerson

Alex R. Emerson

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
48
▽ Avatar :
Hero Fiennes - Tiffin

»
» Szer. 21 Júl. - 14:54
Flora & Alex


Nem vagyok egy szószátyár típus. Oké, elég sok barátom van, az pedig együttjár azzal, hogy nekik persze elmondok mindent is... de akkor is. Na jó, majdnem mindent is, mert hát mindenkinek lehetnek titkai, nem igaz? Nem kell mindenkinek mindent tudnia. Legalábbis szerintem. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy Flo ezt szinte biztosan nem úgy áll ezekhez a dolgokhoz, mint én. Nincs is azzal semmi baj, ha mindent tudni szeretne, szíve joga. De... nem tudom, mennyit mondhatok el neki.
- Jól van már, jól van már! Nem is tudom... ismered Marlene McKinnont a Griffendélből? Eddig állandóan húztuk egymás agyát, meg versenyeztünk, mert miért ne... én sem igazán tudom, csak így alakult. Viszont az utóbbi időben mintha valami megváltozott volna. Még mindig húzzuk egymás idegeit, de azt vettem észre, hogy szeretnék több időt a közelében lenni. Sejtem, mire gondolsz, de könyörgöm, azt inkább ne mondd ki!
Temetem tenyerembe arcomat, miután elmondtam Flonak a dolgok jelenlegi állását. A "majd legközelebb" válasz hallatán grimaszolok egyet. Múltkor is ugyanezt mondta, és valószínűleg a következő alkalommal is ugyanez lesz a válasza. Majd legközelebb. Aha... biztos. De inkább nem teszem szóvá, elvégre nem szeretnék semmi gondot sem.
Önfeledten követem a lányt, hogy elkapjam, de a szőke loboncú barátnőm nem adja magát olyan könnyen, úgyhogy azt hiszem, még egy ideig kergetőzhetünk, mire végre elkapom.
- Nem szeretnéd véletlenül feladni?
Kiáltok utána futás közben. Valószínűleg semmi ilyesmi nem jár a fejében, de azért próbálkozni még lehet. Mondjuk ha nagyon nem akarja feladni, akkor legfeljebb seprűnyélen fogom megkergetni, hogy elkaphassam... annyi baj legyen.

Sok szeretettel :3 @Flora Brown

Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good


Ajánlott tartalom

C’est la vie

»
»
Vissza az elejére Go down

Practise makes perfect... really?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Practice makes perfect
» Look who makes their own bed
» I tried to be perfect
» It's not a picture perfect life

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Irány a játéktér :: Roxfort :: Birtok-