Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Hírek EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Hírek EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Hírek EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Hírek EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Hírek EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Hírek EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Hírek EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Hírek EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Hírek EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (89 fő) Csüt. 10 Jún. - 19:03-kor volt itt.


Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Admin

Admin

C’est la vie
Admin
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
▲ bűbájos

»
» Szer. 23 Dec. - 15:16

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Kedves Tagok!

Ebben a témában találtok meg minden fontos aktualitást, ami az oldal életében történik. Kövessétek figyelmesen, ne maradjatok le a dolgokról!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Szer. 23 Dec. - 18:16

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok,

Az a szerencse ért, hogy bejelenthetem az oldal újranyitását ebben az évben, amely bizonyára 32 hónapból állt a szokásos 12 helyett. A korábbi működéshez képest történt újítások a következőek:


 • Szabályzatunk kibővült,
 • Amint az észlelhető, új történetünk 1976-tól indul, ennek fényében kérünk mindenkit, alakítsa át és írja meg karakterének történetét. Ebben nagy segítségesül szolgálhat az Idővonal, amiben összegeztük az elmúlt évek fontosabb történéseit.*

 • Nagy hangsúlyt fektetünk mostantól az előtörténetekre, ennek érdekében fontos, hogy minden játékos elolvassa a kapcsolódó témákat: Világunkról dióhéjban, Halálfalók, A Roxfort története, Főnix Rendje és az aurorok

 • Az aranyvérű karakterektől komoly családi háttér és előtörténet kidolgozását várjuk a továbbiakban. Számukra kötelező kitölteni az Aranyvérűek nyilvántartását is.

 • Írás előtt mindenképp érdemes átböngészni a képességek listáját, valamint az azt követő lehetőségeket, amelyek segítségül szolgálhatnak a karakterek megalkotásánál.

 • Ha a játékos Halálfaló, Főnix Rendje vagy minisztériumi karaktert alkot, a feljebb említett frakciók saját témáit ajánljuk olvasásra, ezek segíthetnek elhelyezni a szervezeten belül. A bevezetésre kerülő Pontrendszer segít a rangokon belüli eligazodáshoz, ezek mindig az adott frakciónál találhatóak.
  A későbbi fejlődéshez és előrelépéshez szükséges küldetéseket/meséléseket Lehetséges küldetések című témában helyeztük el.

 • A játékidő a karakterek jobb mozgathatósága miatt IRL 2 havonta változik, ezért mindenképp áttekintésre ajánlott a Játékidő témája is.

 • Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmet arra a jelenségre, hogy a huforum rendszere gyakran törli azokat a regisztrációkat, amelyeknél nem valós mailcímet érzékel! Hogy ezt az adminok számára is visszavonhatatlan problémát elkerüljük, a játékosnak érdemes létező címet regisztrálnia - később, multik esetében lehetőség nyílik egy pm formájában kérvényezni ezen karakterek azonos címre való átírását.

 • *: Azon karakterek, akik korábban már elkészültek az oldalon, és előtörténeteiket nem érinti az idővonal változása, a szöveget esetleg kiegészítve az új mintában ismét bírálatra bocsájthatják. Amennyiben érinti őket, de módosításokkal mégis visszatérnének, szintén eljárhatnak hasonlóan. Mindkét esetben érdemes a rá esetlegesen vonatkozó témákat megtekinteni, egyrészt új képességek, másrészt a rangok alakulása miatt.

 • A lapok alján található Kiváló és Troll minősítés egyfajta értékelésként működik az oldalon - kérjük a játékosokat, éljenek a lehetőséggel, amennyiben úgy érzik.
Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

Admin kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Pént. 25 Dec. - 14:26

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok,

Az előtörténetekkel felmerült kérdésekkel kapcsolatban szeretnénk pontosítani, és kitérni néhány részletre, amelyekre a sablon nem biztosít elég helyet.


 • A régi visszatérő és új játékosok számára is két hét áll rendelkezésre az előtörténeti minta posztolása után a karakter előtörténetének megírására, haladék a staff privát megkeresésével igényelhető. Erről bővebb információ a Szabályzatban.
 • Ha egy karaktert két user is szeretne megírni, függetlenül attól, régi vagy új, mindkettejüknek adott a két hetes határidő, ezt követően az előtörténetről az egész staff hoz döntést.

 • Régi visszatérőinket arra szeretnénk kérni, ha szeretnék ismét megírni karaktereiket, de ezzel kapcsolatban kérdéseik merültek fel, keressenek bennünket privát üzenetben.
 • A 18+ besorolású előtörténetek íróit szeretnénk megkérni, hogy ezt a tartalmat jelezzék jól látható helyen az esetleges félreértések elkerülése végett.

 • A jellem leírása nem rendelkezik minimum hosszúsággal, és formája továbbra is kötetlen: a karakter jellegétől függően lehet, hogy nem ez az előtörténet legfontosabb része, és abban az esetben, ha az élettörténet szövegében megjelenik a jellemrajz kivehetően és így alkot egy teljes egészet, el is hagyható.
 • A különleges képességek életre gyakorolt hatása, vagy megszerzése is szerepelhet az élettörténetben az itteni leírás helyett, ha az úgy adja át a karakter ezen tulajdonságát, tehát nem kötelező rögtön itt belefoglalni.
 • Mentális betegségben szenvedő, morálisan szürke és egyéb kivételes karakterek esetében a jellem leírása érzékeltetheti ezt, de számukra az élettörténetben van lehetőség ennek bővebb kibontására.

 • Más elvárások vonatkoznak a Frakciók leendő tagjaira - a rangjaik miatt - és az ezen kívüli karakterekre a bírálatkor. Ennek egyetlen oka a szervezetben elfoglalt helyük: a bíráló így megítélheti, a karakter tisztában van-e a pozíciójával járó körülményekkel, erről bővebb leírás található a frakciók saját témáiban.
 • A nagyon szigorú családleírás az aranyvérűeknél fokozott jelentőséggel bír, mert politikai helyzetük minden esetben fontos - itt is lehetőség nyílik rá, hogy az élettörténetben ismerjük meg a viszonyaikat, függetlenül attól, melyik csoporthoz tartozik a karakter. Az aranyvérűek esetében ez a feltétel szigorúbb, de a forma nem kötött.
 • Vannak köztünk, akik szeretnek hosszas családleírásokat alkotni, és vannak, akik nem, adódhat akár úgy, hogy a karakter teljesen elárvult, véráruló, varázstalan, szellem - mindaddig, amíg rokonai kapcsolatai tisztázásra kerülnek bármelyik leírásban, ez megírtnak számít.

 • Ha a családtörténet és a jellem korábban leírásra került, az élettörténet fókusza lehet lényegében bármi: szerepjáték példa, párbeszéd, levelezés, vers, felsorolás, recept. Mindaddig, amíg a bíráló és az olvasó megértik belőle a karaktert, az élettörténet teljesnek számít.
 • Az előtörténet elfogadásához mindenkinek ugyanazokat a szempontokat kell értelmeznie, és minden bírálat ezeket keresi: a bírálatok azonban eltérhetnek a bíráló elgondolása alapján. Arról természetesen nincs szó, hogy az egyikük elfogadna valamit, amit a többi nem, de a szöveg hatása szubjektív minden olvasó számára, ezért minden bírálatot elvégző számára más lesz például a legkiemelkedőbb mondat, vagy dramaturgiai pont.A Staff tagjaival a vita minden körülmények között lehetséges és kívánatos: egyetlen alkalommal sem célunk a játékos megsértése, karakterének negatív színben való felüntetése, és olyan döntéseket szeretnénk hozni a bírálatok során, amelyek illeszkednek az oldal történetébe és örömet okoznak a játékosok számára.
Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Vas. 27 Dec. - 21:13

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok,

hamarosan megkezdődik a mesélések sora - de addig is lehetőség van egyéni játékot kérni a három frakció vezetőjétől, amennyiben a játékos egy, a karaktere számára jelentős szituációt szeretne élesben is átélni. Ezekben a játékokban a mesélők pontot adhatnak saját frakcióik tagjai számára!
Ennek egyeztetéséhez kérjük, az alábbi mesélőket keressétek fel privát üzenetben:

Albus Dumbledore (A Főnix Rendje)
Barty Crouch Sr. (Aurorok)
Lord Voldemort (Halálfalók)

A nem frakciókhoz tartozó mesélések krónikásai egyéni játékra egyelőre nem kérhetőek fel, az általuk megtartott alkalmakhoz legalább két ember szükséges, ezek mindig meghirdetésre kerülnek majd az alkalmat megelőzően. Ezek az alábbiak:

Grindelwald (Általános)
Krónikás (Általános)
Sir Cadogan (Roxfort)

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Robert Blynberch

Robert Blynberch

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
2
▽ Avatar :
Ben Whishaw ▪

»
» Kedd 29 Dec. - 23:46

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Kezdetét vette a jelentkezés az oldal első kalandjára. Jelentkezni ezen a linken lehet hozzászólásban január 6-ig. További információkat a fenti linken olvashatnak. A kalanddal kapcsolatos kérdéseket kérjük, Sir Cadogan profiljára, PM-ben juttassák el.
A résztvevőknek kellemes szórakozást!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Hétf. 4 Jan. - 4:34

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Kaland került kiírásra mágiahasználók azon csoportja számára, akik nem húznak egyetlen frakció felé sem. Jelentkezni ezen a linken lehet hozzászólásban január 13-ig. További információkat a fenti linken olvashatnak. A kalanddal kapcsolatos kérdéseket kérjük, Grindelwald profiljára, PM-ben juttassák el.

A résztvevőknek kellemes szórakozást ezúttal is!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Szomb. 9 Jan. - 19:38

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Villámküldetés került kiírásra a törvényenkívüliek azon tagjai számára, akik viselik az első három rang valamelyikét. Jelentkezni ezen a linken lehet hozzászólásban január 13-ig, a jelentkezés egyben igényfelmérés is a mesélés ezen formájára. További információt a hozzászólásban találnak, kérdésekre a Staff tagjai pmben válaszolnak.

A résztvevőknek kirobbanó élményeket kívánunk ezúttal is!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Horace Slughorn

Horace Slughorn

C’est la vie
Egy játékos
Egyszer játssz velem
▽ Reagok :
4

»
» Kedd 26 Jan. - 21:00

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Bájitaltan tanóra került kiírásra hetedéves diákok számára. Bízunk benne, hogy minél többen szeretnének részt venni az órán, és gazdagítani magukat és házukat kiváló teljesítményükkel. Jelentkezni itt tudnak január 31-ig. A résztvevőknek jó szórakozást kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Szer. 10 Feb. - 21:06

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Kaland került kiírásra minden diák számára. Jelentkezni ezen a linken lehet hozzászólásban február 17-ig. További információkat a fenti linken olvashatnak. A kalanddal kapcsolatos kérdéseket kérjük, egyelőre nekem írják a mesélés kezdetéig!

A résztvevőknek szellemes szórakozást kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Martin Nott

Martin Nott

C’est la vie
Beavatottak
Voldemort új halálfalói
▽ Reagok :
40
▽ Avatar :
Cilian Murphy

»
» Vas. 21 Feb. - 0:39

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Kaland került kiírásra minden diák számára. Jelentkezni ezen a linken lehet hozzászólásban február 17-ig. További információkat a fenti linken olvashatnak. A kalanddal kapcsolatos kérdéseket kérjük, egyelőre nekem írják a mesélés kezdetéig!

A résztvevőknek szellemes szórakozást kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Marlene McKinnon

Marlene McKinnon

C’est la vie
Griffendél
Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû
▽ Reagok :
47
▽ Avatar :
Josephine Langford

»
» Hétf. 22 Feb. - 9:05

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Módosításra került a Szabályzatunk több pontban is, kérlek figyelmesen olvassátok át az egészet a teljes összkép eredményeképp, ám a fontosabb változásokat kiemelném néhány szóban:
- Több részben is kiemelése került a készülő karakterek két hetes megalkotási határideje - valamint az inaktívba került elkészületlen előtörténetek visszakérésére új szabályt hoztunk létre.
- Diák karakterek részére egy Tájékozódás pont került ki a jobb informálódás végett.
- Fontos változás a különleges képességeknél! Innentől kezdve bizonyos szabályozás mellett saját képességek is alkothatók az oldalon!
- Új témakör került létrehozásra a Reggeli Prófétában - Híres-hírhedt emberek.
- Inaktivitás - Franciószabály, indokolatlan hiányzások és play by szabály aktualizálása.

Bármi kérdésetek lenne, keressetek minket bizalommal!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Martin Nott

Martin Nott

C’est la vie
Beavatottak
Voldemort új halálfalói
▽ Reagok :
40
▽ Avatar :
Cilian Murphy

»
» Kedd 2 Márc. - 10:21

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Megkezdődött egy diákoknak kiírt kaland, a hozzászólásokat ebben a topicban lehet olvasni. A kalandra történő jelentkezés azonban még nem zárult le, amíg nem történik ezzel ellentétes jelzés, toávbbra is lehet jelentkezni, ebben a topicban.

Tekintettel a kalandban történő eseményekre, a Minisztérium 1976. november 7-én (vasárnap) rendkívüli tanítási szünetet rendelt el, a diákokat a házvezetőik kandallóin keresztül, évfolyamonként evakuálják az iskolából, kivétel nélkül. A diákok 1976. november 21-én (vasárnap) térhetnek vissza az iskolába. Tekintettel a tanítási szünet hirtelenségére, a diákoknak nem kell plusz feladatokkal foglalkoznia ebben a két hétben, amit otthon tölthetnek.


-----------------------------------------


Április elejével új kalandok, kalandsorozatok fognak kiírásra kerülni auror, Főnix Rendje tag, illetve halálfaló karakterek részére. Ezek a játékok a háború hevesebbé és könyörtelenebbé válásáról fognak szólni, a játékosok tettei a kalandokban komoly hatással fognak járni arra, hogy hogyan alakul a Varázsvilág jövője, melyik oldal szerez előnyt a háborúban. Mindenkit szeretnénk megkérni a következőkre:

- Aki gondolkozott auror, Főnix Rendje tag, vagy halálfaló karakter megírásán, azt mindenképpen szeretnénk bátorítani erre. Ezek a karakterek lehetőséget fognak kapni rá, hogy részt vegyenek ezekben a kalandokban. Természetesen  ez vonatkozik a már megírt, elfogadott karakterekre is.
- Ha valaki karakterének valamilyen fontos kapcsolata (rokon, barát, szerető stb.) valamelyik félhez tartozik, felajánlhatja őt, mint mesélő által mozgatott NJK-t.

Itt értesítünk mindenkit, amikor a jelentkezési topic kirírásra kerül.
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Kedd 23 Márc. - 21:29

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Kaland került kiírásra minden diák számára. Jelentkezni ezen a linken lehet hozzászólásban március 30-ig. További információkat a fenti linken olvashatnak. A kalanddal kapcsolatos kérdéseket kérjük, egyelőre nekem írják a mesélés kezdetéig!

A résztvevőknek szellemes szórakozást kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Szer. 7 Ápr. - 6:01

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Kaland került kiírásra aranyvérűek számára. Jelentkezni ezen a linken lehet hozzászólásban április 15-ig. További információkat a fenti linken olvashatnak.

Továbbá szavazás került kiírásra, az információk a postban megtalálhatóak.

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Martin Nott

Martin Nott

C’est la vie
Beavatottak
Voldemort új halálfalói
▽ Reagok :
40
▽ Avatar :
Cilian Murphy

»
» Pént. 4 Jún. - 21:39

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Sötét Varázslatok Kivédése tanóra került kiírásra hatodéves diákok számára. Bízunk benne, hogy minél többen szeretnének részt venni az órán, és gazdagítani magukat és házukat kiváló teljesítményükkel. Jelentkezni itt tudnak június 11-ig. A résztvevőknek jó szórakozást kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Vas. 6 Jún. - 14:04

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Tisztelt Tagok!

Kezdetét vette az aktivitás ellenőrzése az alábbi linken: itt. A jelentkezés határideje június 20, felmerülő kérdésekre pedig szívesen válaszolunk.

Szívélyes üdvözlettel,
Staff team
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alastor Moody

Alastor Moody

C’est la vie
Állomány
A csapat tagja vagyok
▽ Reagok :
3

»
» Szomb. 25 Dec. - 10:27

Reggeli Próféta

A varázsvilág legfrissebb hírei
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit:  clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

Moody
b & caelor & effy
 
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good


Ajánlott tartalom

C’est la vie

»
»
Vissza az elejére Go down

Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hírek
» Hírek
» Sport hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Ragadj pennát! :: Reggeli Próféta-