Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Lucius A. Malfoy EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Lucius A. Malfoy EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Lucius A. Malfoy EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Lucius A. Malfoy EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Lucius A. Malfoy EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Lucius A. Malfoy EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Lucius A. Malfoy EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Lucius A. Malfoy EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Lucius A. Malfoy EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (89 fő) Csüt. 10 Jún. - 19:03-kor volt itt.


Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Lucius A. Malfoy

Lucius A. Malfoy

C’est la vie
▽ Reagok :
0

»
» Szer. 7 Júl. - 16:18
Lucius Abraxas Malfoy
Rövid idézet ide
Becenév:
Luci
Kor:
17 év
Származás:
Aranyvér

Jellem
Az első benyomás a karakteredről, kötetlenül: jó és rossz tulajdonságok kívül-belül, érdeklődés, szemlélet, összbenyomás, házi kedvenc, a tea elkészítési módjának hitvallása. Animágusok/halálfalók/egyebek esetén érdemes kitérni a miértekre és hogyanokra, de a forma kötetlen, valósítsd meg magad bátran.
Család
Rövid leírás a családodról (pár soros jellemzés a közelebbi családtagokról), a származásukról és a hozzáállásodról a Halálfalókkal és Voldemorttal kapcsolatban. Megveted a rossz oldalt vagy te is közéjük tartozol? Fejtsd ki! Aranyvérűeknél minél több, annál jobb - nincs minimum, de az elfogadás feltétele egy átgondolt, épkézláb koncepció. Velük kapcsolatban segíthet ez a leírás, de félvérek és mugliszületésűek is bátran éljenek az ötleteikkel, ami a családi (v)iszonyokat illeti.
Lojalitás
Voldi/Dumbó
Képesség:
innen válassz
Csoport:
válaszod ide
Élettörténet
"Mindannyian hozunk döntéseket. Csak aztán élni nehéz velük, és ebben senki nem segít nekünk."

Kellemesen ringatózik testem, az áttetsző vízhalmaz körülölel, s csupán a kezemet kell kinyújtanom ahhoz, hogy elérjem a Napot, ami azonban egyre távolabb és távolabb úszik a kék égbolton, sugarai nyaldossák arcomat, szinte magamon érzem melegét, ahogyan felhevíti minden egyes porcikámat. A felhők, akár vattacukrok, úgy úsznak felettem, különböző formákat öltve, egy-egy szívdobbanás erejéig még a vakító fényességet is eltakarják szemeim elől. Ebben a tökéletes csendben nem hallok mást a madarak vidám csiripelésén kívül, a lágy szellő csóknyomokkal hinti tele csupasz mellkasomat, szemhéjaim lassan csukódnak le, egy darabig még erőteljes színekben pompázó fénypászmák lejtenek táncot előttem, ám ahogy ellazulnak végtagjaim, úgy adom át magamat a természetnek.

Arcvonásai nyugodtságról, mégis enyhe felháborodottságról árulkodnak, szája szegletében kópés mosoly húzódik meg, hosszú ujjaival csupasz karomon szánt végig, körmének hegye alig érezhetően fúródik húsomba, az illata pedig felhőként terít be, ahogyan közelebb hajol hozzám. Mocskos, visszataszító dolgokat suttog fülembe, ajka hegyével alig súrolja fülcimpámat, barna hajzuhataga eltakarja kerek kebleit. Vonzó, hihetetlenül vonzó nő… a mocskos sárvérű.

Súlyos bakancsok léptei vernek visszhangot a kastély ódon falai között, a hideg kőfalról visszapattan a sietség zaja, mintha valaki futna, szaladna, kapkodó-akadozó lélegzettel. Ismerős arcok és formák homályosítják el látásomat, nevetgélő párok dőlnek egymáshoz, válluk összeér, ingerkedve-kacérkodva mosolyognak egymásra, de van egy hang, ami kiemelkedik a tömegből. Egy hang, ami mindig ott motoszkál gondolataim között, amit meghallva, gyomrom kellemetlenül zsugorodik össze, torkomban méreg-epe gyülemlik fel, ujjaim csont-ropogós ökölbe szorulnak, körmöm hegye felsérti bőrömet, s apró kis csíkban szivárog vérem alabástrom bőrömön, némi színt kölcsönözve neki. A hang, amit gyűlölök. Az arc, amit elfelednék, s a név, amit megvetek. James Potter.

Kék íriszei olyanok, akár a tenger. Olykor nyugodtan nyaldossák a homokos partot, ám a következő pillanatban lelketlenül háborog, s mindent, mindenkit elpusztít, aki csak útjába kerül. Büszke-rettegéssel gondolok a családomra, az édesapámra, ki vasszigorral nevelte egyetlen gyermekét, s nem engedte, hogy akár egyetlen múló szívdobbanás erejéig is elfeledjem hovatartozásomat. A Malfoy névhez való hűségemet, a Nagy Úrhoz való töretlen kitartásomat. Mert ez a jó, ez a követendő példa, mi egész életemben előttem lebegett. Hogy miért? Mert apám azt mondta… mert Lucius Malfoy az, aki sosem okozhat csalódást a szüleinek, akire büszkék, aki bármikor képes újra talpra állni, aki hidegvérrel képes gyilkolni, mások szemébe nézve, aki nem retten meg semmitől és senkitől. Aki egy üres, hideg, lelketlen korcs… egy báb.

Homlokomon verítékcseppek ütköznek ki, zihálva kapkodok levegőért, markomba gyűröm a vékony anyagot, s mintha még a szívem is ki akarna szakadni a helyéről, de tudom, hogy biztonságban van bordáim védelme alatt. Titkon néha azt kívánom, bár megbűnhödnék a tetteimért, azért a sok szörnyűségért, amit életem során elkövettem, de nem bírom semmissé tenni őket. Rémálmok formájában kísértenek, belevesznek az éjszakába, nem hagynak nyugtot, egyetlen szekundum erejéig sem. Tenyeremmel dörzsölöm meg arcomat, az álom kiveszett szemeimből, gondolataim zúgása rángat vissza a valóság nagyon is realisztikus talajára.
- Hé, Malfoy. Jól vagy? Elég sápadtnak tűnsz. - rekedtes hang karcol a levegőbe, barátom szemöldöke kérdőn szökken a magasba, miközben igyekszem rendezni vonásaimat. Ajkaim szavakat formáznak, de egyetlen hangot sem bírok kipréselni magamból, mintha torkomra forrtak volna azok.
Rang:
link feljebb
Played by:
híresség neve
Karakter típusa:
Saját canon
Vissza az elejére Go down

Lucius A. Malfoy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Lucius Malfoy
» Lucius Malfoy
» Lucius Malfoy II.
» lucius abraxas malfoy
» Lucius Abraxas Malfoy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Alkoss karaktert! :: Karakteralkotás-