I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 23 Szept. - 22:03 | | Gyönyörű neved Csoport: Boszorkány Kor: 30 körül Származás: Aranyvér, félvér vagy esetleg mugliszármazású vagy? Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Alicia Vikander (?) Ők várják: Kik várják a karaktert? A Lumiére Magazin az életed, az egyetlen szenvedélyed, leszámítva a kislányodat. A vezetője vagy már hosszú évek óta, a gyakornokaid félve súgnak össze a hátad mögött, hiszen nagyon főnösködőnek és keménynek tartanak. Olyannak, akinem semmi nem jó, akinek nem lehet megfelelni. Így találkoztunk mi is, mikor a nyár alkalmával elkezdtem a gyakorlati időmet tölteni a cégnél és terveim szerint talán majd állást is kaphatok nálad. Szerencsére megláttad bennem a potenciált és akartál a csapatodba, így nem kérdéses, hogy a Roxfort befejezése után mi lesz a következő lépcsőfok. Én azonban nem félek tőled, sokkal inkább egy védelmező mentor szerepét töltöd be az életemben.
// A név változtatható, a PB-nek örülnék, ha megmaradna. A karakterről nincsen konkrét elképzelésem, úgyhogy a megalkotóra bíznám a főbb részletek kitalálását. Nagyon várlak, gyere gyorsan!
Gyönyörű neved Csoport: Halálfaló (?) Kor: Kor Származás: Aranyvér, félvér vagy esetleg mugliszármazású vagy? Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Nikolaj Coster-Waldau (?) Ők várják: Kik várják a karaktert? A krémek krémjébe tartozol, az egyik leggazdagabb varázsló vagy és irányításod alatt tartod a Mágiaügyi Minisztériumot is. Mindenki szeretne közelebb kerülni hozzád, de azt pletykálják, hogy a rengeteg pénz sem vette el az eszedet, sőt, ha lehet, akkor még inkább bezárkóztál a váradba, szinte teljesen elérhetetlennek tűnsz. De nem nekem, nem a Lumiére Magazin olvasóinak. Ha valamit akarok, azt elérem, s valószínűleg azért, mert milliószor felbukkantam már váratlanul, de a titkárnőd megsajnált, és adott egy időpontot az interjúra. Mit mondjak, eléggé emlékezetes volt...
// A név változtatható, a PB-nek örülnék, ha megmaradna. A karakterről nincsen konkrét elképzelésem, úgyhogy a megalkotóra bíznám a főbb részletek kitalálását. Nagyon várlak, gyere gyorsan!
|
|