|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Szomb. 12 Nov. - 19:58 | | Aktivitás ellenőrzés! Kedves Tagok! Nálunk is elérkezett az év végi frissítés, ami egy Aktivitás Ellenőrzésben fog kimerülni. Sokan inaktív státuszba kerültek már a diákok közül az évfolyamlépés alkalmával és legtöbbjük azóta sem mutatott semmilyen aktivitást; most pedig eljött a véglegesítés ideje, mindenki, aki nem jelez a maradási szándékáról, törlésre kerül! A célunk leginkább az, hogy mindenki meglássa, mennyien is vagyunk igazából aktívak. Szeretnénk ezután egy friss avatar foglalóval is érkezni, de karácsonyra/újévre rengeteg újítás és bővítés fog a tálcára kerülni, további izgalmakat tárva elétek! Így hát megkérünk minden kedves maradni szándékozót, hogy EGY HÓNAPON BELÜL jelezze nekünk vissza, hogy maradi szeretne e az oldalon. Kérjük a törlésre/inaktivitásba kerülő karaktereket is felsorolni (azokat is, akiket üzenetben küldtetek nekem és esetleg nem töröltem vagy nem tettem még inaktivba!!!). A következő kód kitöltésével tegyétek ezt meg:Maradok a következő karakterekkel: Ide jön az összes kari akivel maradni akarsz. Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: Jelezd, hogy pontosan melyik karival mik a szándékaid!! Megjegyzés: Bármi kommentár, ötlet, stb. Nem kötelező. - Kód:
-
[b]Maradok a következő karakterekkel:[/b] Ide jön az összes kari akivel maradni akarsz. [b]Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek:[/b] Jelezd, hogy pontosan melyik karival mik a szándékaid!! [b]Megjegyzés:[/b] Bármi kommentár, ötlet, stb. Nem kötelező. Ne feledjétek, a határidő: 2016.12.12 DÉL!
Maradók listája
Aalera Averay Agatha V. Greewy Alba Minchum Albus P. W. B. Dumbledore Alecto Carrow-Yaxley Alesha I. Emerson Alexander Awkwad Allegra Moretti Amycus Carrow Anastasia Fergusson Andrew Frothingham Andromeda Black Annabelle F. Laughlin Anne Eastwood Antoinette Rosier Antonin Prior Dolohov Archibald Yaxley Artemis Warrington Autumn R. Avery Barty Crouch Jr. Beck Dalton Bellatrix Black Bjørn Raido Broderick Raynott Brutus Wellington Bryan Ogdean Bunny Fletcher Caitlyn Brooks Caliban Malachy Capricus Phillips Capucine Delacroix Carey S. Boyle Carolynne H. Travers Cass Selwyn Caspar Bradley Caspian Thorn Catherine Scamander Celestine Wilkes Cheyanne Macnair Cleon Malachy Cveta Dolohov Cyprian Flint Dakota Yaxley Daniel Rhodes Dexter Campbell Dorcas Meadowes Doris P. Edwards Dorothea McLaggen Drina Pierce Dung Fletcher Dylan L. McCready Edgar W. Brice Elizabeth Green Emeraude Tonkin Emmeline Vance Evan Hayes Evan Rosier Faith Caughlin Fawena Bradley Finnick Daugherty Freja Campbell Gilderoy Lockhart Gracelyn A. Nott Greta Gillies Halcyon Wren Hana Hitomi Hannah Brighton Harley McKinnon Harold Minchum Igor Karkarov Irina Karkarov Isabelle Kwon James Potter Jasmine Maya Drake Jenna Avery Jesse Tristan Edwards Judas Alan Cox Kaderie Myst Minchum Katherina Walessa Kamil Calaghan Koujaku Nakashima Lachlan Scamander Layali-Joy Bulstrode Lee Woo Hee Leandra Flint Lily Evans Linnea Destain Lisa Ambrose Lord Voldemort Lucius Malfoy Madeleine C. Hookum Maddie Niels Marcell Weinberg Marcus Paige Marius Flint Marlene McKinnon Megan Morhange Methode Warrington Minerva McGalagony Mystique Delacroix Narcissa Black Nate Bronx Nikolai Nonna Broinshein Octavia Warrington Oscar de Armas Pandora Dolohov Patricia Fawley Pearl K. Edwards Peter Pettigrew Philip Niels Phoenix Roberts Preston Lamora Proinsias Mulciber Quinn Vaisey Rabastan Lestrange Raphael h. Travers Rayna Simpson Reagan Duncan Regulus Black Remus Lupin Ren Roussel Rita Skeeter Rodolphus Lestrange Roger Arpoline Rosamund E. Thatcher Ryan Riley Sergei Bronshtein Silje Bronshtein Shane Zabini Shannon Blackwell Shirley White Ted Tonks Tiffany Doggers Timur Bronshtein Theia Belby Trash Minchum Troqual Parthenai Tyrone Slughorn Vada Greengrass Vesper Flint Vesta Zabini Victoria Brown Vivienne Parkinson Walburga Black Walden Macnair Wolfgang Burda Xavier Burn Xenophilius Lovegood Zane Abbott Zayn Chance
Törlést kértek
B. Roscoe Yardley Ben Woodrow Bora Dhushku Camille Morhange Camrise Rosewaldern Claire Olander Daisy Ferguson Duncan Thathcert Isabelle Howell Ollie Stratford Winford Urquhartot
Inaktivitást kértek
Albany Byrd Bonnie Lynch Dolores Jane Umbridge Garrick Moody Lazhar Morhange Mabel Morhange Melody Harper Nathaniel Dagger Rossif Matheson Serina Byrd
A hozzászólást Marlene McKinnon összesen 21 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 14 Dec. - 14:19-kor. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 12 Nov. - 20:15 | | Maradok a következő karakterekkel: Annabelle F. Laughlin, Pearl K. Edwards Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: × Megjegyzés: Még csak most érkeztem, szóval mindenképpen maradok. Ennyire könnyen azért nem szabadultok tőlem |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Ash Stymest
| » » Szomb. 12 Nov. - 20:19 | | Maradok a következő karakterekkel: Antonin Prior Dolohov, Philip Niels, Celestine Wilkes Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Köszönöm az élményeket. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Chris Wood
| » » Szomb. 12 Nov. - 20:22 | | Maradok a következő karakterekkel: Shane Zabini Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Továbbra is itt fogok boldogítani mindenkit <3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Alexandra Daddario
| » » Szomb. 12 Nov. - 20:27 | | Maradok a következő karakterekkel: Leandra Flint, Theia Belby Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: --- Megjegyzés: akár jelezhetem itt is, hogy bizonyára minden játékostársam észrevette, hogy kicsit belassultam, ezúton is nagyon sajnálom, és köszönöm végtelen türelmeteket! <3 Sajnos ez meglehet, hogy karácsonyig nem fog változni a melóban épp történő hajtás miatt, de kitartóan itt vagyok, és minden játékom csodás, tényleg. :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 12 Nov. - 20:43 | | Maradok a következő karakterekkel: Capricus Phillips |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mardekár Hogyha agyafúrt s ravasz vagy ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Francisco Lachowski
| » » Szomb. 12 Nov. - 20:44 | | Maradok a következő karakterekkel: Regulus Black, Rayna Simpson Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: Nathaniel Dagger (inaktiv) Megjegyzés: - |
|
| |
▽ Avatar : arthur kulkov
| » » Szomb. 12 Nov. - 20:55 | | Maradok a következő karakterekkel: Finnick Daugherty, Carolynne H. Travers, Archibald Yaxley, Madeleine C. Hookum, Cheyanne Macnair Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Buga Józsi nem szép ember, de gavallér! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 12 Nov. - 20:59 | | Maradok a következő karakterekkel: Cleon Malachy, Kamil Calaghan Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: --- Megjegyzés: |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 12 Nov. - 21:01 | | Maradok a következő karakterekkel: Alexander Awkwad, Ted Tonks, Evan Hayes, Preston Lamora, Bjørn Raido, Gilderoy LockhartInaktívba/Törlésre kerülő karakterek: -Megjegyzés: Reszkess, Roxfort! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 12 Nov. - 23:01 | | Maradok a következő karakterekkel: Patricia Fawley |
|
| |
▽ Avatar : ~ Min Yoongi (Suga)
| » » Szomb. 12 Nov. - 23:04 | | Maradok a következő karakterekkel: Linnea Destain, Caliban Malachy + Halcyon Wren Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Nem szabadultok tőlem...sohaaa!
A hozzászólást Caliban Malachy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 28 Nov. - 21:54-kor. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Dominic Sherwood
| » » Szomb. 12 Nov. - 23:58 | | Maradok a következő karakterekkel: Barty Crouch Jr., Nikolai Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: mint azt játékostársaim egy részének már jeleztem, Nikolai kifutóban van, de a játékaimat lezárom, és majd manuálisan távoztatom el, mikor ez aktuálissá válik. Egyébként meg <3333 az oldalt, köszi, hogy vagytok :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 0:48 | | Maradok a következő karakterekkel:Capucine Delacroix Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek:- Megjegyzés: - |
|
| |
▽ Avatar : Richard Madden
| » » Vas. 13 Nov. - 9:52 | | Maradok a következő karakterekkel: Igor Karkarov Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: -- Megjegyzés: Még csak most jön a java, reszkess varázsvilág |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 11:23 | | Maradok a következő karakterekkel: Shirley White Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Reagálást várok az előtörimre. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 11:35 | | Maradok a következő karakterekkel: Emeraude Tonkin Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: Claire Olander, Isabelle Howell Megjegyzés: Tudoooom, mostanában iszonyatosan eltűntem, de igyekszem vissza térni |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 12:22 | | Maradok a következő karakterekkel: Megan Morhange , Cveta Dolohov Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Tudom eltűntem mostanában, szégyellem is érte magam de kicsit mélypontra került szánalmas kis életem. Próbálom összekaparni magamat, szóval maradnék. :$ |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 13:56 | | Maradok a következő karakterekkel: Agatha . Greewy Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Bocsánat az inaktivitásért, igyekszem összeszedni magam, mindenképp szeretnék maradni |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 14:29 | | Maradok a következő karakterekkel: Drina Pierce Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: x Megjegyzés: Elnézést, hogy nem szóltam és nem írtam facebokra is csak közbe jöttek dolgok és hát na, ezét nem tudtam gép előtt se lenni, de mindenképpen maradni szeretnék! Most már tényleg igyekszek megcsinálni az előtörténetemet és elnézést kérek várakozásért! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 16:39 | | Maradok a következő karakterekkel: Autumn R. Avery, Bryan Ogdean : D Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Sajnálom, hogy elvoltam tűnve, de hamarosan visszatérek :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 20:29 | | Maradok a következő karakterekkel: Caspar Bradley, Dakota Yaxley, Dexter Campbell, Lucius Malfoy, Hazel Frobisher Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: még agyalok rajta :O Megjegyzés: sajt |
|
| |
▽ Avatar : Laura Schuller
| » » Vas. 13 Nov. - 21:44 | | Maradok a következő karakterekkel: Gracelyn A. Nott, Allegra Moretti Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: Bocsi, bocsi, tudom, hogy lógok még pár dologgal, elnyelt a hétvége, igyekszem pótolni. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : ❀ gigi hadid
| » » Vas. 13 Nov. - 22:45 | | Maradok a következő karakterekkel: Harley McKinnon, Edgar W. Brice, Nate Bronx Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: Dolores Jane Umbridge Megjegyzés: - |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 13 Nov. - 23:22 | | Maradok a következő karakterekkel: Reagan Duncan Inaktívba/Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: - |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|