I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Minisztérium Az állam én vagyok ▽ Reagok : 4
▽ Avatar : Henry Cavill
| » » Szomb. 19 Nov. - 12:49 | | Mélyen Tisztelt Igazgató Úr,
Megfelelőnek érzem a jelenlegi időpontot ahhoz, hogy érdeklődjek az Ön és a Roxfort hogyléte felől. Mindent rendben fel tudtak-e javítani a szerencsétlen évzáró eset óta? A mai napig is őszinte bűntudatot érzek azért, mert nem vettük fel hamarabb a kapcsolatot ezen téma ügyében és az aurorjaim is csak a nyár folyamán költözhettek be az iskola falai közé. Szeretnék érdeklődni az aurori kihelyezettség felől is, válaszlevelében remélem fellelhető lesz némi információ róluk.
Várom mihamarabbi válaszát.
Üdvözlettel,
Harold Minchum
|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mesélõ Ki mozgatja a szálakat ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Richard Harris/Michael Gambon
| » » Vas. 20 Nov. - 14:35 | | Tisztelt Miniszter Úr!
Sorait érdeklődéssel olvastam. Kérdésére válaszolva, már a nyár folyamán sikerült eszközölnünk a szükséges javításokat az iskola épületén és a birtokon. A néhány hónapja beköltözött aurorkülönítményt is sikeresen elszállásoltuk, és természetesen, bár a Roxfort diákjainak védelmét szolgálják, a tanári kar és az én személyes védelmemet élvezik, míg itt tartózkodnak.
Ugyanakkor fontosnak tartom, hogy ismét felhívjam a figyelmét legutóbbi levelezésünk témájára. Ismét kérem, vonja vissza legújabb rendeletét, melyben az Azkaban védelmét a korábbi dementorlétszám megkettőzésével kívánta biztosítani. Ön is tudja, mit kockáztatunk ezekben a vészterhes időkben, ha Voldemort csatlósait potenciális támogatói mellé állítjuk, őrként.
Üdvözlettel,
Albus P. W. B. Dumbledore
|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Minisztérium Az állam én vagyok ▽ Reagok : 4
▽ Avatar : Henry Cavill
| » » Hétf. 21 Nov. - 21:34 | | Tisztelt Igazgató Úr,
Köszönöm gyors válaszát! Örömmel értesültem róla, hogy ezek szerint sikerült megerősíteni a Roxfort minden védelmét és a diákok immáron még nagyobb biztonságban érezhetik magukat az iskola falain belül.
Kifejezetten hálás vagyok azért, hogy Önnel is tudom megvitatni a dementorok témáját. Mégis még mindig úgy vélem, hogy minden negatív visszajelzés ellenére is, hogy nem tudnánk jobb őrzőket találni az Azkabanba, mint ezeket a lényeket. Az első ízben kiküldött maréknyi dementor nem tudná egy támadásban biztosítani a börtön minden szegletét. Nem tartanám válószínűnek, hogy problémánk adódna ebből a későbbiekben. Mégis érdekelne, mi az Ön álláspontja erről? Mit gondol, ha nem a dementorokkal, mivel tudnánk megerősíteni, úgymond bebiztosítani az Azkaban védelmét?
Üdvözlettel,
Harold Minchum
|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |