I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Hétf. 21 Nov. - 11:35 | | Sziasztok Szóval már régebb óta gondolkodom azon, hogyan is álljak elő ide ezzel a témával és hát most végre rávettem magam, hogy bedobjam az ötletet. Arra gondoltam, hogy készítenék majd egy karaktert és ehhez szeretnék társakat toborozni! Az ötletem a következő:Akár a Reggeli Prófétába is lehet, az szerintem teljesen mindegy, de egy olyan aktív közösséget szeretnék kialakítani, akik minden követ meg tudnak mozgatni ahhoz, hogy információkat leljenek a varázsvilág minden pontjáról, Voldeortról, a készülődő háborúról, a Roxfortról stb... és ezeket közöljék is az oldalon lévő tagok felé - tehát a játék mellett egy plusz helyzet is előállna, ami annyiban merülne ki, hogy egy témába be kellene írni a megtudott infókat, és persze ezzel az oldal tagjai tisztában lennének később, mert úgy jönne ki, hogy lehozná az újság ^^ Szóval elég sok fantáziát látok benne, sok helyen fel lehetne használni ezt a dolgot, és bonyodalmak, mindenféle esetek is kialakulhatnak belőle. Nem feltétlenül új karaktereket várok, de lehetnek azok is, és persze nem utolsó sorban, ide ebbe a topicba írjatok, ötleteljetek velem, ja és nyugodtan kritizálhattok is :O Nem harapok :3 |
|