I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 27 Dec. - 2:54 | | Beregisztrált Csoport: Valamelyik roxforti ház Kor: 15-14 Származás: Félvér Lojalitás: Legutoljára amikor kérdeztem, Dumbledore-párti voltál. Play by: Bailee Madison, de ha van jobb ötleted, egy barnahajjal rendelkező leányzó, hajrá! Ők várják: Én várom, de nagyon, nagyon! Te vagy az én idegesítő, de nagyszerű nagyobb húgom. Nehéz volt felnőni két lánnyal, rendesen pokollá is tetted az életemet, de szeretjük egymást, ez a dolguk a testvéreknek, nem? Jó a kapcsolatunk, de mostanában kicsit elhidegültünk, hiszen te is kamaszodsz, nem akarsz az érzéseidről a lökött bátyáddal dumálni, de ha mondjuk balhé van, egyből odacsapódsz hozzánk! Jó, igaz, nem bánom. Én nem éreztem magam kínosan miattad soha, veled ellentétben. //Semmi mást nem szabnék meg, gyere gyere!//
-- Haven Csoport: Valamelyik roxforti ház Kor: 12-13 Származás: Félvér Lojalitás: Dumbledore Play by: Alisha Newton, de ha van jobb ötleted, meghallgatom, csak gyere! Ők várják: Én, de nem vagyok elég? A kisebbik húgicám. Amíg nővéred esetében könnyedén elfogadtam, hogy kamaszodik, veled már nehezebb a helyzet. Hiszen te vagy az én bébitesóm, nem engedhetem, hogy felnőlj! Viccet félretéve, szoros kapcsolatunkat kicsit meglazította, hogy te is a Roxfortba jársz már, de én nem kopok le rólad egyhamar! Gondolom az örömödre, mi? //Mást nem szabnék meg, csak azt, hogy gyere!//
|
|