I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ben Whishaw ▪
| » » Pént. 30 Jún. - 11:58 | | Anna Moore Csoport: Varázslények Kor: 325-330 Származás: Mugliszármazású (vagy Félvér) Lojalitás: Dumbledore vagy Semleges Play by: Szabadon választható Ők várják: Egy hajdanán előkelő, mára reményvesztett úriszellem. Május tizenkilencedike: a nap, mikor felforgattam az életét, és ártatlan, jó szándékú gondolatait oly sötét, kietlen utakra tereltem, mint a kétség és önvádlás díszesen kövezett ösvénye. Mindezt egy mondattal a temetőben, halálom előtt. Varázsló vagyok. Ez a mondat felforgatta az ön békésnek aligha mondható, mégis talán színesen normális életét. Nem hitt nekem. Bolondnak nézett, s elájult. Megértem önt, s a reakcióját is. Hogy ön mit érzett ekkor, arról még csak sejtelmeim sincsenek, abban viszont biztos vagyok, hogy elindítottam önben valamit. Azt a gondolatot, melyből gondolatmenetet szőtt, s a végén megnyugvásra lelt. Mert ön nem bolond, kedves Anna! Nincs megátkozva, mint azt hosszú évek óta hiszi. Értelmet nyert az apja előtti titkolózása. Értelmet nyert a küzdelme, minek segítségével megtanulta visszafogni az önben lakozó erőt. Ön egy szerencsés mágus, Anna. Sajnálom, hogy ily későn tudattam ezt önnel. Azóta évek, évtizedek, évszázadok szaladtak el tünékeny, áttetsző valónk felett. Én eltűntem a környékről, s megígértem, egyszer még találkozunk. Ön nem sokkal ezután meghalt, s ugyanúgy döntött, mint egykoron én is tettem. Mi volt a célja ezzel? Még csak hírét sem hallottam az óta önnek. Nem tudom, hogy ön is olyan, mint én. Nem tudom, hogy visszatért a halálból, s nem tudom, hogy engem keres Anglia szerte. Azonban érzem, hogy változik körülöttem a szél kiszámíthatatlan járása, s érzem, hamarosan minden más lesz. Ajánlott irodalom: Előtörténet és annak kiegészítése |
|