I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 15 Aug. - 13:18 | | Arthur Weasley Csoport: főnix rendje Kor: 28-29 Származás: aranyvér Lojalitás: Dumbledore Play by: rád bízom Ők várják: A felesége, a fivére és nagyjából mindenki. – A fiaid ma éjjel a kocsiddal repültek el Harryékhez és vissza! – mennydörögte Mrs Weasley. – Ehhez nincs hozzáfűznivalód? – Tényleg? – csillant fel Mr Weasley szeme. – És hogy ment a kocsi? Öhm, akarom mondani – váltott hangot, mikor felesége szikrázó szemébe nézett –, ez felelőtlenség volt, fiúk, nagy felelőtlenség… * * * Mr Weasley mindig maga mellé ültette az asztalnál, hogy kérdésekkel bombázhassa a muglik életéről; rákérdezhessen, hogyan működik például a konnektor meg a posta. – Csodálatos! – lelkendezett, mikor Harry előadást tartott neki a telefon használatáról. – Elképesztő, hogy milyen leleményesen pótolják a varázslatot! * * * – Mr Weasley! Hall engem? Odabent valaki pisszegni kezdett, és a dörömbölés megszűnt. – Mr Weasley, én vagyok az, Harry… A kandallót befalazták. Nem lehet bejáratnak használni. – Teringettét! – hallatszott Mr Weasley hangja. – Mi a csudának falazták be a kandallójukat? – Mert elektromos tüzet használnak – magyarázta Harry. – Nahát, tényleg? – lelkendezett Mr Weasley. – Azt mondod, telekromosat? Aminek villásdugó van a végén? Keresem a férfit, akitől a fenti idézetek majd származnak, öt és fél gyermekem apját, Dumbledore megbízható emberét, a minisztérium alulértékelt dolgozóját, aki mindenkinek mosolyt csal az arcára, akinek a válla mégis olyan erős, hogy elhordozza az életünknek nevezett káoszt. Nagyon várom! |
|