I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 10 Szept. - 12:35 | | Luca Daubernon Csoport: Halálfalók Kor: 25-27 év Származás: Aranyvér Lojalitás: Voldemort Play by: Aaron Johnson Ők várják: Én nagyon Egy éve sincsen annak, hogy kettőnk macska-egér játéka elkezdődött. Több halálfaló után indultunk társaimmal, a King's Cross pályaudvaron értünk a nyomotokba. Párbajok sora kezdődött el és én az egyik társadra próbáltam fókuszálni, Ő volt a célpontunk. Te őt védelmezve, vagy csupán játékból, fene se tudja, de elvontad a figyelmemet. Abban a pillanatban szembe ütközött szemtelenül fiatal arcod, ezzel kontrasztot állítva pedig tehetséged. Kiváló duelista vagy, mint kiderült, ugyanis nem tudtalak levakarni magamról, bárhogy is igyekeztem a célpontra koncentrálni. Meglógtatok, a pályaudvar egy részét pedig renoválni kellett. Még a mugli hírekben is megjelent a történés, bár mugli szemtanú nem akadt, így nem is értették, mi történhetett a pályaudvarral. Mérhetetlen dühöt élesztettél fel bennem, nem csak a küldetés sikertelensége miatt, de azért is, mert az érzékelhető korkülönbség ellenére csúnyán helyben hagytál. Akik közelről ismernek, jól tudják, mennyire fanatikusan vagyok képes üldözni a fajtádat, így te is felkerültél a listára. A te oldaladon is hasonló lehet a helyzet, mert kölcsönösen keressük a másikat. Míg te eltennél engem láb alól, addig én az Azkabanban szeretnélek tudni. A történetünk ott válik bonyolulttá, hogy szerintem mindketten élvezzük ezt a kis játékot. Ahányszor egymásba botlottunk, valahol már képtelenség, hogy nem jutottunk dűlőre. Ez pedig rendkívül bosszantó. Sok minden közrejátszik abban, hogy elveszed a józan ítélőképességem, de nem vagyok hajlandó belátni mindezt. Talán fiatal korod és túlzott elhivatottságod Voldemort iránt az, amit nem tudok elfogadni. Ugyan úgy fanatikus vagy, akárcsak én, ebben nem különbözünk. Csak ugye a tűz és víz mindez. // A névvel és PB változtatással kapcsolatosan PM-ben beszéljünk Nem akartam túlságosan előre szaladni, vagy sok mindent megkötni, a továbbiak alakulása kettőnkön múlik. Hogy miért lett halálfaló, mi az életének története, vagy éppen miért üldözi Amy-t, mind az alkotóra bízom, bár utóbbira lenne egy ötletem. Hogy szerelmi szál lesz-e, nos van benne lehetőség, de majd kiderül. Nagyon várlak // |
|