I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Kedd 12 Szept. - 10:27 | | BEREGISZTRÁLT! Karakter teljes neve Csoport: Mágiahasználó/Főnix Rendje Kor: 18-19-20 Származás: Aranyvér, félvér vagy esetleg mugliszármazású vagy? Lojalitás: Dumbledore Play by: Douglas Booth, de változtatható!Ők várják: Én, legfőképp, de attól is függ milyen csoportba kerülsz :3 Tavaly egy halálfaló megtámadott Roxmortsban, és nagyon csúnyán elbánt velem. Utána még hónapokig az ispotályban feküdtem, mit sem tudva arról, hogyan menekültem meg egyáltalán. Te voltál az! Te segítettél és üldözted el őt, mielőtt még a halálos átkot a szemeim közé lőtte volna. Elvittél a Mungóba, viszont azóta semmit sem hallattál magadról. Kerestelek, de nem igazán tudtam, hol tapogatózzak. Most, hogy az időm nagyja részét az Ispotályban töltöm, bekerültél, mert valamiféle balesetet szenvedtél. Az én részlegemen vagy, naponta többször is találkozunk, hiszen megkaptalak "tanulmányi feladatnak". Beszélgettünk, elmesélted milyen izgalmas életed van. Elhatároztad, hogy elmondod nekem majd, te voltál az aki megmentett, csak még nem tudod, hogyan is állj elő, mert ismered a sztorimat és tudod, hogy ez mennyire fájó pont számomra... // Nincs megkötve mit csinálj, ki legyen az avid, teljesen alakítható a karakter élete, csak szeretném, ha az én sztorimat ki tudnám veled egészíteni és aztán a későbbiekben akár valami komolyabb is lehetne ebből! A részleteket megbeszéljük, ha megérkeztél! Nagyon várlak! |
|