Biztos tudod már, de képzeld, sikerült megnyitnom a boltot. Az Abszol úton béreltem ki az egyik üres üzlethelyiséget, tudod, a régi Konfucius helyén. Sikerült elintézni a kölcsönt a koboldokkal, bár kétlem, a fantáziát látták volna a parfümjeimben. Szerintem felölük aztán sárkányvért is árulhatnék, amíg a kölcsönt rendesen fizetem. Most kicsit átrendezödött az életem, nagyrészt csak a munkával foglalkozom. Azt hiszem, már Slughorn is kezdi megérteni, hogy belölem nem lesz bájitalmester. Néhány hónap elég volt hozzá, hogy tudjam , biztosan nem akarok diákokkal foglalkozni. Mély és öszinte tiszteletem mindazok számára, akik hét éven át viseltek el minket, különösen, ha nem röhögtek ki azért az elfuserált müszempilla-kísérletért még negyedikben, amitöl két napig póklábaim voltak a szempilláim helyén. Különösebben nincs más, ami izgatna, a szó semmilyen értelmében, leszámítva pedig, hogy Rabastannal a tanáriban fogyasztottunk el egy üveg lángnyelv whiskeyt, semmi különös nem történik. Roywood még mindig gyökér, a hugrás bagázsnak legalább barátaik vannak, ja, meg valami új szellem is beköltözött, akit eddig még sohasem láttunk. Az egyik hétvégén elmenekülök a kastélyból, muszáj lesz körbevezetnem téged a boltban. Majd írj, hogy mikor jó neked!
Nagy érdeklődéssel olvastam leveled, és örömmel tölt el, hogy mind jól vagytok és éltek lehetőségeitekkel. Őszintén remélem, hogy mind boldogok lesztek. További sok sikert kíván: Cailin Flint