I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Deryck Whibley
| » » Szomb. 18 Nov. - 23:43 | | ... Wagtail Csoport: Varázstalan Kor: 26 évtől Származás: Mugliszármazású Lojalitás: - Play by: Rád bízom (a képen Natalie Dormer van) Ők várják: én nagyon várom She's a rebel She's a saint She's the salt of the earth And she's dangerous "Az én nővérem a legjobb a világon és ezt nem csak azért mondom, mert miután elköltözött, nekem adta az egész lemezgyűjteményét vagy mert a születésnapomon elvitt Sex Pistols koncerte. Ő enélkül is a legcsodálatosabb nővér, ő az, aki nem kapott levelet a Roxfortból, de mégis a legvarázslatosabb ember, akit ismerek. Elsős koromban hugrabugos sálat kötött nekem, pedig fogalma sem volt róla mi az a Hugrabug és igazából kötni sem tudott. Életem első randija előtt ötoldalas levélben fejtette ki, hogy mit csináljak és egy még hosszabban vigasztalt, mikor kiderült, hogy a lány csak megszívatott. Ha tudnék normális patrónust idézni, biztosan az ő alakját venné fel." (részlet Myron karakterlapjából) Tehát kerestetik a világ legjobb, legvagányabb és leggondoskodóbb nővére, aki a világ végére is követné a kisöccsét és aki Voldemortnak is beverné az orrát, már ha lenne neki. A karakter nevét a megalkotóra bíznám, ha házas, akkor igazából a csodaszép Wagtail vezetéknév is változtatható. Valami menő munkát is el tudok képzelni a legidősebb Wagtail testvérnek, felőlem lehet a sejtbiológustól kezdve a gyógypedagóguson át, a titkosügynökig bármi. A jellemet is a leendő gazdájára bízom, csak legyen egy határozott csaj, aki nem hajlandó beállni a sorba és beolvadni a tömegbe. Nagyon várom őt, írj, ha megérkeztél vele^^! ... Wagtail Csoport: valamelyik roxforti ház Kor: 16-17 év Származás: mugliszármazású Lojalitás: a bátyja Főnix Rendje tag, de lehet bármi Play by: Bárki (a képen Katherine Langford van) Ők várják: én biztosan And you're just the girl all the boys want to dance with "Az én kicsi húgomnak két különleges képessége van: az egyik az, hogy csukott szemmel is olyat fest, amit senki más. A másik szuperképessége, hogy bárkinél tovább kibírja evés nélkül. Mindenki szereti, mert kedves, vicces és olvas mások legkisebb rezdüléseiből is. A lányok kiöntik neki a szívüket, a fiúk pedig az utolsó galleonjaikat is ráköltenék Roxmortsban. Bárcsak valamelyikük észrevenné, mikor csak turkálja az ételt a nagyteremben vagy amikor a héten már harmadszor is a gyengélkedőn köt ki…" (részlet Myron karakterlapjából) Semmit nem szeretnék megszabni a karakterrel kapcsolatban. A család adott, de minden más eszerint szabadon alakítható. A fentebb leírtak is szerintem elég tágan értelmezhetőek, annyi biztos, hogy a legkisebb Wagtail lány nagyon nem érzi jól magát a bőrében. Hogy ez az érdektelen szülők, a kortársak elvárásai vagy pontosan mi miatt van így, az képlékeny. Play by, roxforti ház, minden egyéb a megalkotó fantáziája szerint választható. Nagyon várom a karaktert, írj, ha megérkeztél vele és mindent megbeszélünk majd ! |
|