I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : c h l o e - n o r g a a r d
| » » Kedd 16 Jan. - 18:54 | | Dorian Bartlett Csoport: hugrabug / mardekár / griffendél / hollóhát Kor: 18 Származás: arany / félvér Lojalitás: döntsd el te Play by: Douglas Booth / Zac Efron / Luke Mitchell / Harry Styles / William Moseley Ők várják: "Van még rengeteg tájkép vagy éppen állatos rajz, kézrajzok és csendéletek és... És ott van két kép Róla, a srácról, akinek olyan szimmetrikus az arca, hogy az felérhetne egy isteni csodával. A srácról, akit csak titokban rajzoltam le mindkét alkalommal, s igyekeztem, hogy ne vegye észre, amit csinálok, mert talán kinevetne vagy épp hülyének nézne, hiszen ő tök menő én meg a fura csaj vagyok a legtöbbek szemében. Mégis mit várhatnék tőle? Semmit, ezt tudom nagyon jól, s a képei is ezért nem a füzet elején vagy végén vannak, hogy kisebb eséllyel lássa meg őket bárki más." i d é z e t - a - l a p o m b ó l
Nekem lennének ötleteim a karakterhez játékügyben is meg akár a személyiségéről is. Szívesen ötletelek közösen bármiről és elég rugalmas vagyok, szóval ha csak egy kicsi érdeklődés felcsillant benned a karakter iránt, akkor ne habozz rám írni, mert biztos kitalálunk valami igazán jót
|
|