I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Chris Wood
| » » Hétf. 19 Márc. - 10:57 | | Karakter teljes neve Csoport: Halálfaló Kor: 40+ Származás: Aranyvér Lojalitás: Voldemort Play by: Ide kérjük a válaszod. Ők várják: Shane, Vesta, Doris, Helena és még sokan mások Kegyetlen, hidegvérű, szívtelen, megszállott. Mindig bizonyítani akar, már fiatal korától kezdve ezen jellemvonásokat aggatják rá. Talán a szülei is ilyenek voltak, erre nevelték és ő pedig csak még többet akar. Anyámat kényszerből vettel el, nem hiszem, hogy valaha is szerette, inkább csak kitartotta, mert szült neki egy fiút. Engem... akit utálsz és a saját szemszögedre akarsz formálni, minden eszközt megfogva. Még fiatalabb koromban hatással is voltál rám, majd ahogy idősödtem és kialakult a saját véleményem, egyre csak elhidegültünk egymástól. Piszkos lelki terrorban tartottál amikor csak tehetted, de én vettem a bátorságot és szembeszálltam veled. Az utolsó cérnát ott vágtam el, amikor hazavittem egy félvér lányt (Doris Edwards) és a szemedbe mondtam, hogy igen is vele fogom leélni az életemet. Ezt ismét jól kihasználtad, a saját javadra tettél, hónapokkal később elraboltattad őt, és én mit sem tudva erről kerestem a lányt, majd egy jó pillanatban megfenyegettél vele. Azt mondtad, elengeded, de Helenát kell feleségül vennem és csatlakoznom kell a halálfalókhoz. A Gaunt és a Zabini család már régóta jó viszonyt ápol, a lány szinte velünk nőtt fel. Belementem a piszkos játékodba, de te nem engedted el Dorist, így megszöktettem. Azóta pedig nem vagyok hajlandó a szemed elé állni, egyrészt mert félek a következményektől, másrészt pedig ha tehetném, szemközt köpnélek, de nem teszem, mert mégis csak az apám vagy és tisztellek valahol mélyen, legbelül. Nagyon várjuk az urat, szerintem nagy lehetőség van ebben a karakterben, nem csak az ikrek életét nézve, hanem úgy összességében, karrier szemszögből is, stb... Egyéb dolgokat, mint pl a pb, képesség, stb, rád bízom, csak érkezz meg, mert nagyon várunk! PM-ben egyeztethetjük a továbbiakat. |
|