Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy kicsit felpezsdítsük a Roxfortot is, megpróbálok kicsit szervezkedni. Már a kapcsolatkeresőbe is írtam erről pár szót, de úgy döntöttem, ez többet kíván, így ezt a helyet választottam.
A téma az lenne, hogy mivel eléggé folynak a világban a rendezkedések, szerveződések, ezért miért ne lehetne, hogy itt is kialakuljon valami? Nem feltétlenül kell, hogy halálfaló legyél vagy annak készülj, elég ha csak szeretnél valami maradandót, valami izgalmasat az életedbe.
1. TársakIde várjuk azon személyek jelentkezését, akik benne lennének némi terrorizálásban, támadásokban, merényletekben az iskola falain belül és kívül - pl Roxmortsban -. Természetesen mindezt a legnagyobb figyelemben, semmiképp sem akarjuk, hogy lebukjunk és elkapjanak.
2. ÁldozatokŐk lennének azon szegény párák, akiket valamiért
- vagy csak úgy spontán - megkínoznánk, szenvedésre ítélnénk, stb...
Nyilván mindenkinek nagy fejtörést okoznánk ezzel a dologgal, és nem mellesleg, mint Voldemort, mint pedig Dumbledore oldalát is bővíthetjük, erősíthetjük ezzel, mert ki tudja, talán még idő közben összejönne itt egy kis csapat, akik minket próbál majd félreállítani.
Lehetőség van dögivel, csak emberek is kellenek hozzá. A haladás érdekében, rövid lefolyású játékokra gondoltam, ez szerintem mindenki számára elérhetővé teszi ezt a dolgot.
Ebben a témában vagy pedig pmben várom a kérdéseket, ötleteket, stb
Nyugodtan le is hurroghattok, ha hülyeséget zagyválok.