I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 4 Nov. - 10:29 | | Jelentkezés kalandra A kalandjáték során 4-5 játékos játszik együtt + 1 mesélő. A mesélő nyitja meg a játékot és írja meg az első bejegyzést, a kezdőt, az adott szituációt, beszéltetheti, minimális szinten mozgathatja a karaktereket, de ő maga nem kezdeményezhet párbeszédet, illetve nem beszélhet magáról úgy, mint ott élő, létező személy. Tehát a mesélő E/3-ban fogja írni az eseményeket. A mesélő után minden játékos egy reagot ír, így feláll a sorrend, amit a továbbiakban be kell tartani. Miután a játékosok reagáltak egy-egy bejegyzéssel, megint a mesélő következik és újra továbbviszi a történetet egy csavarral, izgalmassá, eseménydússá teszi a játékot. Ezután megint a játékosok jönnek, majd a mesélő é így tovább. Ebbe a topikba várjuk azoknak a játékosoknak a nevét, akik ilyen kalandjátékban szeretnének részt venni. A jelentkezők számától fog függni a kalandok mennyisége és a játékosok mennyisége egy csoporton belül. Az embereket véletlenszerűen válogatjuk össze és rakjuk csoportokba. Akik nem szeretnének kalandban részt venni, de érdekli a Halloween-i parti, az máris kezdhet játékot a nagyteremben. Kérem a jelentkezők nevét november 7. 12:00-ig: ○ Lily Evans ○ Agatha Greewy ○ Marlene Mckinnon ○ Remus Lupin ○ Amycus Carrow ○ Andrew Frothingham ○
A hozzászólást Lily Evans összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 5 Nov. - 0:40-kor. |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 4 Nov. - 12:20 | | Kisasszony szolgálatra jelentkezik |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Szer. 4 Nov. - 13:22 | | Én iisz én iisz |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Matthew Hitt
| » » Szer. 4 Nov. - 16:43 | | Jelentkeznék én is. És ha netalán összejönne egy második soport, akkor Amycus Carrow multimat és beszervezném. |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 4 Nov. - 17:23 | | engem is vegyetek be a buliba |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |