I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Tom Hiddleston
| » » Szer. 5 Dec. - 20:49 | | Találkozók A valóságban Arra gondoltunk, szerveznénk egy rövid, néhány órás találkozót az ünnepek között. Igen, veletek userekkel, személyesen. Megismernénk egymást, végre ki tudnánk tárgyalni karaktereinket (esetleg az új filmet) plot-terveket, összeesküvés elméleteket gyártanánk egy kávé, tea mellett.
Helyszín: Budapest, Deák-tér Időpont: December 29, délután: 14:00
Ötleteket, hová menjünk, szívesen fogadunk, én hirtelenjében a The Donut Library-t néztem ki, mint fánkozót, de ha van valakinek jobb ötlete, hajrá. Valamint egy kommentben írjátok le tudok-e jönni, van-e esetleg javaslatok hová menjünk. Aki vidékől jönne, szintén hozzászólásban jelezze, szeretne-e kísértőt, hová érkezik. Jó lesz-e találkozási pontnak a Deák, ha a fánkozóba mennénk. Számítunk minden kedves oldallakóra, ismerkedjünk, zárjuk 2018-at izgalmakkal. Aki privát üzenetben szólna, írjon bátran, egyébiránt hozzászólásban gyűjtünk infókat.
A STAFF nevében:
Clive
Akik részt vesznek a találkozón: Clive Staples McGonagall és alteregói Alec Silverlake és Luther Avery
A hozzászólást Clive Staples McGonagall összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 6 Dec. - 17:30-kor. |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Miles McMillan
| » » Csüt. 6 Dec. - 11:33 | | Clive, ki nem hagynám, elvégre ahova Te mész megyek én is Nekem jó a helyszín, akinek kell segítség/társaság az odaúton/visszaúton szólhat nekem is Alec, Luther és a többiek |
|