A mi történetünk nem egy sablonos, közönséges sztori... Az ikrem vagy, egy sárkányrezervátumba születtünk és talán már félig-meddig mi is sárkányok lettünk az idő teltével. Született képességünk különleges és egyedi, sok hátránnyal és fájdalommal is jár - mint azt tudod és talán tőled jobban senki nem tapasztalta ezt meg. A kötődés ami kettőnk között van, akármilyen hullámvölgyben van a kapcsolatunk, mindig szoros és erős marad. Nélküled nem létezem és te sem énnélkülem. Erre tanítottak és képeztek már bennünket kiskorunktól kedve. Te vagy az éltető víz, én vagyok a mindent felégető tűz. Talán az utóbbi időben történt utazásaim kicsit megborították a közöttünk lévő kapcsolatot. Talán a sötét erők amelyek minket sem kerülnek el, nincsenek túl jó hatással a környezetünkre. Talán bajba is keveredhetünk, talán valamelyikünk már meg is tette. Építkezzünk együtt, kutassunk a múltban, éljük át újra a legszebb pillanatainkat és emlékezzünk a boldogságra, ne hagyjuk, hogy felemésszen bennünket ez az átmeneti helyzet...
Az előtörténetem elolvasására nagy szükség van ahhoz, hogy teljesen érthető és tiszta legyen a kép a karakterrel kapcsolatban. Ezen kívül minden változtatható és minden képlékeny, az is, hogy milyen férfi vált belőle, hogyan éli jelenleg az életét. A kettejük kapcsolata viszont bensőséges és az érdekeik is közösek, szerintem sok izgalmas játékot tudnánk alakítani a plotban és akár belevonni másokat is. Minden egyéb megbeszélés kérdése, már nagyon várom, hogy együtt ötletelhessünk!