I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 20 Ápr. - 18:28 | | legyen mondjuk Feather válassz || 16 || IU (Lee Ji Eun) || jó oldal Te vagy a legutolsó barátnőm. Nem hitted el, mikor szakítottam veled, hogy azért tettem, mert meleg vagyok. Nem hitted el, hogy valaki, aki előtte annyira szeretett, mint én, hirtelen meleggé válik melletted, és már nem akar. Félre ne értsd, nagyon szeretlek, még mindig, de Lachlant jobban, és vele akarok lenni, akkor pedig nem tudom meggyőzni, hogy egy fenek... hogy ő is velem akar lenni, ha ott vagy állandóan. Az egyik legjobb ember vagy, akit ismerek, hihetetlenül jó humorod van, és okos is vagy. És tényleg nem is veled van a hiba, de az, hogy a fejedbe vetted, hogy visszaszerzel, hát az már egy kicsit... hogy is mondjam, aggasztó. Nem amolyan hárpia módon csinálod, de mindenhol ott vagy, mint egy csendes gyilkos. Szerelmet garantálni nem tudok, de csupa jó játékot igen, pb-ről meggyőzhető vagyok, csak koreai legyen, a név is változtatható, és amúgy, gyere, mert minden másod alakítható *-* |
|