I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Lili Reinhart
| » » Vas. 24 Ápr. - 12:34 | | Keresett neve Csak ne Mardekár || 16 || Sam Claflin || jó Vajon létezik tökéletes barátság? Fiú és lány között? Eddig azt bizonygattuk, hogy de még mennyire! De mindenki csak kiröhögött minket, mi pedig őket. Erre most puff. Valami megváltozott. Már nem akarunk egymás pasi/csaj ügyeiről beszélni mert láthatóan féltékenyek vagyunk. Már máshogyan közeledünk egymáshoz, nem olyan közvetlenül mint azelőtt. Én soha nem gondoltam rád úgy, mint pasi, csak mint a legjobb barátom. Mindent megbeszéltem veled, mégis most úgy érzem, felőled jött a változás. Mi történt? Elmondanád kérlek? Hiányoznak az együtt hülyülős esték, a meglepetések, a sok nevetés. Fájdalmat okozol. Ne sokáig várass, kérlek.
A karakter teljes mértékben szabadon alakítható, csak szeretném ezt az őrült legjobb barátságot, amiből hamarosan valami szerelem is kialakulhat, de sok sok bonyodalommal, nem csöpögősen *-* Szeretném ha aktív lennél, nem várok el sokat, de nagyon várlak! ♥ |
|