I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Elhalálozott Elhagytam e világot ▽ Reagok : 0
| » » Szomb. 4 Jún. - 16:16 | | Lucas ? Diák legyen || 16 || Toby Regbo || Lojalitás Esetlen és önbizalom hiányos csaj vagyok, egy apával, aki mindenféle marhaságot -már őrültnek mondhatóan- ír az újságokba . Ezért nem kedvelnek sokan és nincsenek barátaim. Te persze menő vagy, csak úgy özönlenek utánad a csajok és a barátaid sem engedik, hogy a hírneved alá engedj. Mégis kinéztél magadnak, mondjuk az elejében kénytelen voltál, hiszen mellém osztottak, korrepetálnom kellett téged. Persze mikor leszólítottalak a folyosón sértegettél és folytattad a macsót. Őszintén, megharagudtam rád, főleg amikor megkerestél utána délután a könyvtárban. Ez mindig így lesz majd? A jelentéktelen kisegérből akit sokan utálnak, hercegnőt fogsz varázsolni. Annak ellenére, hogy a hírneved nem engedi meg, mégis beleszeretsz, és ugyan sokszor a kedvére kell tenned, mire sikerül eljutnotok valameddig. Gracenek is van véleménye és nem kezdene ki veled csak úgy. Szeretném ha lassan de biztosan alakulna a két karakter viszonya. Sok bonyodalommal jár, érdekes, ötletes játékokkal. Akár a barátaidat már most is megtalálhatod az oldalon, hiszen sokan rugalmasak a plotokra. Várlak! A play by-t szeretném a közös gifek miatt, de meggyőzhetsz ha mutatsz jobbat A karakter rugalmas, a sztori is, szeretném ha élveznéd! Várlak Az ihletet a Séta a múltba című film adta, némi változtatásokkal persze. |
|