I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Kristina Pimenova
| » » Szer. 13 Júl. - 11:27 | | Sebastian/Richard _________ Csoport: Mardekár Kor: 11-12 Származás: Aranyvér, félvér vagy esetleg mugliszármazású vagy? Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Macaulay Culkin Ők várják: Kik várják a karaktert? Szia, tudod-e ki vagyok, naná hogy tudod a média csak nem hagyja az aput. De nini, itt volnál te és szeptemberben a Roxfort Expresszen a mi kabinunkba kerülsz. Egyből tudod kikkel van dolgod, aranyvérűként a mardekár ház újabb kis diákja leszel/vagy (korodtól függ), a dolgod, hogy a legjobb barátom légy, majd téríts le az útról bármi áron. Vagy tarts velem, mert annyira megkedvelsz, hogy pártfogolni fogod a tervem és még az is lehet, hogy segítesz egy-két csínytevést tökéletesíteni. Az persze nem lehetséges, hogy átvedd a felbújtó szerepet, az az enyém, de hogy ott vagy mindenben az fix, hiszen a szándékaid miatt muszáj, ha így-ha úgy alakulnak a dolgok. Persze kérdés, hogy kinek a pártját fogod na meg hogy miért?! Mert ha az a cél, hogy a mágiaügyi miniszter legyen megingatva akkor a lábadra taposok a magassarkúmmal figyeld csak meg! Lány vagyok, de kiteszek HÉT fiút ha rákényszerítesz. Elég világos voltam ugye?
//Akkor tessék megérkezni a PB-ből nem akarok engedni hiába idős a sztár. keresd meg a gyerek kori fotóig kérlek annyi jó van :$. Ha megvagy írj PM-et, illetve ha szeretnél valamit hozzá rakni a sztorihoz azt is szívesen fogadom!//
XOXO Kaderie
|
|