Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:

Jelszó:

Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

You'll be the one screaming out EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

You'll be the one screaming out EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

You'll be the one screaming out EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

You'll be the one screaming out EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

You'll be the one screaming out EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

You'll be the one screaming out EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

You'll be the one screaming out EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

You'll be the one screaming out EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

You'll be the one screaming out EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?

Nincs

Jelenleg 224 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 224 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (669 fő) Hétf. 25 Nov. - 6:23-kor volt itt.

Megosztás

You'll be the one screaming out

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Csüt. 15 Szept. - 12:23

you can't wake up

Normális ember nem szaladta körbe szerintem visítva a lakást annak hírére, hogy a Halálfalók megtámadték a Roxfortot. Igen, csak én vagyok ennyire idióta, és hiába próbáltam Mabelnek elmagyarázni, hogy igazából annak örülök, hogy maradhatok még az országban, és hogy beválogattak azok közé az aurorok közé, akik az iskolában járőröznek, ami már így ránézésre is nagyobb bulinak ígérkezik, mint az ország bármelyik részében állomásozni, nem is beszélve arról, hogy visszamenni Albániába, mint ahogy a csapat többi része tette. Abban nem vagyok biztos, hogy ezt fel is fogta mondjuk, és nem azért mert ilyen lassú lenne, csak egyszerűen akkor is gyökérség volt tőlem, és hiába lakunk már lassan egy fél éve együtt, még mindig sokmindenért magyarázkodnom kell.
Az Abszol út szokatlanul néptelen volt, most, hogy pár napja megkezdődött a tanítás. Persze közrejátszott az is, hogy az emberek féltek kijönni az utcára. Gyorsan lefutották a szükséges köröket, aztán gyorsan olajra is léptek. Fortescue amikor meglátta, hogy egy csomó bevásárlószatyorral mind a négy kezünkben felé tartunk, rögtön kitette a féláras tábláját, és hasfájásig tömtük magunkba a gusztustalanabbnál gusztustalanabb finomságokat.
És most, ahogy a macskaköveken egyensúlyozva próbálok haladni Madam Malkin szabászata felé, ügyelve arra, hogy a cipőm ne érintse a vonalakat, érzem, hogy most először sikerütl felszabadulnunk Ian eltűnése óta, ami kimondatlanul is, de rányomta a bélyegét a nyarunk végére. Amíg  itt volt, igaz, hogy seggfej volt a családjával, de legalább tudtuk, hogy biztonságban van. Most, hogy már hetek óta nincs hír róla.
- Na, még egy utolsó kör Madam Malkin talárszabászatában? Aztán tőlem mehetünk haza – az egyik kövön féllábbal állva engedelmesen bevárom, és átkarolom a vállát – Tudod, mi a szívás? Hogy ezért a melóért negyed annyit sem fizetnek, mint amikor a minisztert bébiszitteltük, pedig akkor kvázi semmi dolgunk nem volt, és szó sem volt arról, hogy az életünk közvetlen veszélyben lenne – felnevetek, mert úgy ironikus az egész, de a kellemetlen, keserű élt próbálom leplezni.
Körülnézek, felsóhajtok. Minden olyan szokatlanul nyugodt és csendes, szinte csak mi ketten verjük fel a főutca csendjét.

this is not a dream
Vissza az elejére Go down

You'll be the one screaming out

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Archívum :: Befejezetlen játékok-