I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Laura Schuller
| » » Szer. 5 Okt. - 23:43 | | |
♦︎ Gracelyn April Nott ♦︎
"Micsoda csönd, ha itt vagy. Micsoda pokoli csönd. Ülsz és ülök. Vesztesz és veszítek."
|
♦︎ család ♦︎"Mi is az hogy családi kapocs az ember holmi selyemszalaggal meghosszabbitja a köldök- zsinórját..."Aranyvér. Szűkebb, tágabb, kisebb, nagyobb. Testvér, unokatestvér, távoli rokon. Együtt, külön, melletted, ellened, bárhogy. A vér nem válik vízzé. | |
|
♦︎ barátok ♦︎"Minden, a ki hizeleg, A nyomorban nem hived. Könnyű a szó mint a szél. Hű barátot hol lelél?"Igaz, hamis, szoros, felszínes. Haver, lelki társ. Hű vagy? Átversz? Kölcsönösen mosolygunk egymásra? Nem sok az, aki tényleg számít. Egyik nap te másik nap más. De ki az igazi? |
♦︎ ellenségek ♦︎"Állva szomszédos pellengéreken: m é l y e n megvetjük egymást."Rád nézek. Fintorgok. Idegesítesz, sárvérű vagy. Összekaptunk, keresztbe tettél. Vagy én zavarlak. Egyszerű a képlet: Nem. Bírjuk. Egymást. | |
|
♦︎ szerelmek ♦︎"Mert aki végkép senkié, Az mindenki falatja. Pusztíts hát szörnyű szerelem. Ölj meg. Ne hagyj magamra."Hülyítelek. Játszom veled. Vagy te teszed ugyanezt? Epekedem érted, vagy te vagy a titkos hódolóm. Marjuk egymást, majd békülünk. Vagy megnyugodva helyezem kezedbe a kezem. Örökké. De lehet, hogy már kihűlt minden ami volt. |
♦︎ egyéb ♦︎"Egészen biztos, hogy előbb-utóbb ez vagy az lesz, így vagy úgy."Ki vagy te? Elmentem melletted a folyosón? Együtt ültünk a könyvtárban? Nem találkoztunk még. Lehet, hogy nem is fogunk. Vagy egyszerűen csak falat vont közénk a közöny. | | - Kód:
-
[table][tr][td][center][img]kép linkjének helye (pl. 200x320-assal jól mutat)[/img][/center] [/td] [td][center]
[size=16][color=#ffffff][font=Courier]♦︎ becses neved ♦︎[/font][/color][/size] [color=teal]család/barát/ellenség/szerelem/egyéb[/color]
[font=Georgia][i]"idézet (opcionális)"[/i][/font]
[justify]kapcsolat leírása[/justify] [/center] [/td] [/tr] [/table] |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 9 Jan. - 9:12 | | | ♦︎ Edward Nott ♦︎család"Ha nem szertnéd, hogy valaki beleüsse az orrát a dolgaidba, szólj a Gracienek. Ő majd megteszi."Testvérek vagyunk, az állapotunk ideális. Legalábbis akkor, amikor nem akarsz beleszólni az életembe, vagy tanácsokat adni. Szereted a dolgaimba ütni a kicsiny - de kis csinos - orrocskád, és sosem rejted véka alá a gondolataid, ha rólam van szó. Ez benned a jó is, hogy nem vagy felszínes velem, és mindig tudom, hogy igazat gondolsz. Visszafelé ez nem működik annyira, én inkább védelek. Az is igaz, hogy te többet keresel engem, mint én, és nem félsz használni, ha úgy adódik. De azt mindig is tudtad, hogy nagyon sok hülyeségre, és bátor tettre is képes lennék érted. Képes is vagyok. Amúgy meg szedd már össze magad, megint híztál egy kilót! *elrohan kacagva* |
|
|