I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 8 Okt. - 17:37 | | --- Vance Csoport: Boszorkány Kor: 18 Származás: Félvér Lojalitás: Dumbledore Play by: szabadon választható Ők várják: Én, de én nagyon Te lennél az én drága nővérem. Talán te vagy az én másik felem, sokak szerint ikrek is lehetnénk. 2 év van köztünk. Most ballagtál el, és így nagyon aggódsz, hogy már annyit se láthatsz, amennyit eddig. A tavalyi évzárólakoma óta mindig ott vagy a sarkamban (még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy auror és a roxfortba küldték). Az öcséddel te sem vagy éppen jóban, szerintem te is észrevetted, hogy kezd zülleni. Mitévők lehetnénk? A lényeg, hogy mi ketten összetartsunk és legyőzzünk minden gondot és problémát. A karakternek csak a csoportja, életkora van megkötve ezen kívül semmi más. Név szabadon választható, csak ne legyen középső neve kérlek! Ha nincsen avatar alanyhoz ötleted, akkor nekem van, mint pl: Alicia Vikander, Barbara Palvin, de a többi tag is szívesen segít. Nem kötelező pont ez a szál, csak ez az elképzelésem. Mivel a karakter canon is, ezért olyan embert keresek, aki hosszú életűre tervezi az oldalnál maradását! Köszi --- Vance Csoport: Hollóhát Kor: 17 Származás: Félvér Lojalitás: Semleges/Voldemort Play by: szabadon választható Ők várják: Én, de én nagyon Te lennél a méltán híres bátyám. Nincsen köztünk meg az a tipikus báty - húg szál, szeretjük egymást, de inkább kerüljük a másikat. Ennek nem tudom az okát. Mostanában kezdesz jobban zülleni, és nagyon aggódok érted, mivel te nem olyan vagy, te vérbeli hollóhátas vagy, de amióta elkezdtél a mardekárosokkal lógni, egyre jobban kezdesz megváltozni. Már rám se nézel, sokszor lógsz az órákról, sokszor napokra eltűnsz. Az évzáró lakomáról nem beszélsz, nem hozod szóba, már ha egyáltalán beszélsz. Én ezt már nem bírom tovább. Hallgatnál rám? A karakternek csak a háza, életkora van megkötve ezen kívül semmi más. Név szabadon választható, csak ne legyen középső neve kérlek! Ha nincsen avatar alanyhoz ötleted, akkor nekem van, mint pl: Douglas Booth, Ansel Elgort, Andrew Garfield, de a többi tag is szívesen segít. Nem kötelező pont ez a szál, csak ez az elképzelésem. Mivel a karakter canon is, ezért olyan embert keresek, aki hosszú életűre tervezi az oldalnál maradását! Köszi |
|