|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Csüt. 26 Jan. - 23:11 | | Kedves Mindenki!
Arra gondoltunk, meglepünk titeket egy farsangi játékkal! Egészen 2017. február 26-ig lehetőségetek lesz arra, hogy megváltoztassátok a karaktereitek képeit - avatart, kis gifeket, mindent - a FARSANG témájában. Tehát, jöjjenek a jelmezes avatarok, a bulizós képek, bármi, ami a tél elűzésének hagyományához kötődik, és nyerjetek pontokat házaitoknak! Ha bármely képeteket "farsangosra" cserélitek, azt új hozzászólással jelezzétek itt nekünk, nehogy kifelejtsünk valakit az összeszámoláskor!
FELNŐTT JÁTSZÓPAJTIK! Titeket is várunk, ti tüntessétek fel, melyik háznak ítélitek oda a képeitekkel nyert pontokat!
Jelmezre fel! Jó szórakozást mindenkinek!
a Staff nevében lelkesedéssel, Lily Evans
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : evan peters
| » » Pént. 27 Jan. - 0:15 | | csak szeretném azt állítani, hogy nem éreztem minőségi időtöltésnek elsőként lecsapni erre a játékra : ((((((
(izé, ez amúgy Norrington a Karib-tenger kalózaiból, vagy gener bender Marie Antoinette cosplay, még nem döntöttem el) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : ↑ Sasha Pieterse ↓
| » » Pént. 27 Jan. - 10:15 | | Hát én felcsaptam indiánnak, szóval vigyázzatok, valamiért késztetést érzek a kannibalizmusra :'D |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Pént. 27 Jan. - 10:25 | | Szóval, igen, valakinek van szüksége egy szuperhősre? |
|
| |
▽ Avatar : Zachary Cole Smith
| » » Pént. 27 Jan. - 10:53 | | - ez ilyen leleplező shoot, hogy elhiggyétek, hogy nem csalunk:
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Pént. 27 Jan. - 10:55 | | |
|
| |
| » » Pént. 27 Jan. - 11:13 | | |
|
| |
▽ Avatar : ♔ Micah_Fidler
| » » Pént. 27 Jan. - 11:58 | | Felcsapok én is ősi törzs leánykájának :3 |
|
| |
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Pént. 27 Jan. - 12:03 | | Éljenek Pocahontasék! *--* |
|
| |
▽ Avatar : Ester Expósito
| » » Pént. 27 Jan. - 12:18 | | mindig is kedveltem a 20-30as évek divatját |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 4
▽ Avatar : zhenya katava
| » » Pént. 27 Jan. - 12:29 | | |
|
| |
▽ Avatar : harvey newton haydon
| » » Pént. 27 Jan. - 13:15 | | úgy tűnik, most ez az indián téma a menő én meg kurvára élvezem
MAAARDEKÁR !!!
nálam pettigrew nyert |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 27 Jan. - 13:20 | | szóval ja hajrá griffendél - meg igazából még ez is opció volt:
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Hugrabug Oda mész, ha türelmes vagy ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Sky Ferreira
| » » Pént. 27 Jan. - 13:30 | | Marilyn Monroe is bárki lehet ilyen hajjal, de tényleg - Spoiler:
Brooo, a banánokat, plíz <33 |
|
| |
| » » Pént. 27 Jan. - 13:36 | | #justrussianthings
természetesen mardekár <33 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Xavier Dolan
| » » Pént. 27 Jan. - 13:57 | | igazából ez nem is jelmez, és én valszeg csak ki akartam használni, hogy végre van okom bedobni ezt a shootot (szóval nem kell a pont) meg mert amúgy is elindultunk végre a gyümölcsös vonalon, és mert halálfalóként kötelességem promoválni az egészséges táplálkozást... de hát lehettem volna Peter Pettigrew is, nagy volt a kísértés - Spoiler:
|
|
| |
▽ Avatar : Vincent Gallo
| » » Pént. 27 Jan. - 14:45 | | Kezdek belejönni, azt hiszem Akkor most én egy ágynak öltöztem (??) Pedig lehettem volna cowboy, de nem akartam kitolni a sok indiánnal - Spoiler:
és akkor a pontokat most Micó nevében hivatalosan, küldeném a Mardekárnak, mintha szükségük lenne rá |
|
| |
▽ Avatar : Vincent Cassel
| » » Pént. 27 Jan. - 15:07 | | Pán halála. Meg Cirip önbecsüléséé is, de azt most hagyjuk. A pontok pedig menjenek a Hollóhátnak, a kis Vespernek úgyis szüksége lesz rájuk! *daddy is here* |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 27 Jan. - 15:14 | | Ne legyen már mindenki indián, meg hasonlók... Tessék, itt egy hegymászó. Hajrá Hollóhát!!! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 27 Jan. - 15:16 | | Hirtelen nem is tudom. Talán egy fa. Vagy egy fa, tollakkal. Vagy tollak, fa nélkül.
|
|
| |
| » » Pént. 27 Jan. - 15:37 | | Bunny beöltözött saját magának. Saját maga sokkal-sokkal menőbb változatának. Figyeljétek a kis sárga kabátját! (Ezért jár pont?) |
|
| |
▽ Avatar : Michiel Huisman
| » » Pént. 27 Jan. - 15:40 | | Hát... öhm, én... Igázzunk le mindenkit! (Kedves tanárbácsiként a legrosszabbul álló Hollóhátnak adom pontjaimat.) |
|
| |
▽ Avatar : gustaav kroon
| » » Pént. 27 Jan. - 15:41 | | Hugrabug! |
|
| |
▽ Avatar : Theo James
| » » Pént. 27 Jan. - 15:42 | | Ilyen úriember sem leszek soha. Hugrabug |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 27 Jan. - 15:45 | | A kard lemaradt, de még így is Pán Péter. *-* |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|