|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 28 Jan. - 14:26 | | Ez éppen eléggé degradáló. Mardekár! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 28 Jan. - 18:17 | | Meglepő, de én az adatlapnál lévő gifet választottam Igen, igen, Legolas a példaképem (csak vicc) és ezért akartam tünde/elf lenni. - Spoiler:
Szóval hajrá Hollóhát! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ben Whishaw ▪
| » » Szomb. 28 Jan. - 18:31 | | Sosem árt egy uralkodó, ezért gondoltam II. Richrad megfelelő választás lesz. Pontjaimat pedig nem adom másnak, mint a Griffendélnek. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Alexandra Daddario
| » » Vas. 29 Jan. - 11:08 | | Theia mondjuk, attól tartok, megtagadná ezt a jelmezt, de.... ...azért ugye mindenki tudja, hogy a csodanők a Hollóhátban vannak? :3
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Marion Cotillard
| » » Vas. 29 Jan. - 11:29 | | All hail Lady Machbeth...? (De csak mert olyan időkben, ahol Ciripet épp nehéz komolyan venni, bizonyára mindenkire ráfér egy kis Shakespeare. o: )) És adakozom a Hollóhátnak, természetesen csak Vespernek dehogy Belbynek. - Nem tudom, a Madame-ot ki bosszantotta fel amúgy, de szerintem fussatok...:
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 52
▽ Avatar : Luma Grothe
| » » Vas. 29 Jan. - 11:52 | | Ki ne maradjon ez a görögös szép asszony se. :33 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 29 Jan. - 20:21 | | Mert egy igazi Úr mindig Úr marad. Még ha valamilyen alkalomból nem is a kor divatjának megfelelően öltözik fel. A keménykalap és a szivar természetesen alapkellék |
|
| |
▽ Avatar : » Anne Hathaway «
| » » Hétf. 30 Jan. - 14:39 | | Jaj, hát annyi mindenből válogathattam volna... :O Na, majd cserélgetem a képeket pár naponta :'D Ja és izé, Hollóhát, ha lehet. *-* (és igen, határozottan Grace-énem miatt) - Itt vannak a csodás jelmezeim :
az Oscar nyertes : D Jane Austen <3 menyasszony cowgirl xD white queen
|
|
| |
▽ Avatar : Laura Schuller
| » » Hétf. 30 Jan. - 16:20 | | Hiába kötöztek meg, a sminkem akkor is tökéletes lesz... (ésnanáhogy #teamRavenclaw) - de lehetek hulla vagy Éva is xD :
A hozzászólást Gracelyn A. Nott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 31 Jan. - 12:20-kor. |
|
| |
| » » Hétf. 30 Jan. - 19:15 | | Úgy tűnik a cipők imádata sellőként sem kerül el. De hát kinek ne kellene egy csizma, bakancs vagy netán mamusz azokban a jeges orosz vizekben? :O - Még néhány kép a lábbelikhez való reménytelen vonzódásomról...:
|
|
| |
▽ Avatar : Kristina Pimenova
| » » Hétf. 30 Jan. - 20:46 | | Egy kis hercegnőt se kövezzetek meg |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 31 Jan. - 0:01 | | Egy kissé elb.szott Ron Weasley. Vagy egy random griffendéles, vörös hajjal. Haha, vicceltem. A #teamHollóhát-nak adnám a pontokat. És még egy kép, amin csodálhatjátok ahogy éppen kulturáltan alkoholt fogyasztok. |
|
| |
▽ Avatar : Jessica Sikosek
| » » Kedd 31 Jan. - 0:20 | | Na, ez olyan hippie-dolognak tűnik. És igen, legyen a Mardekárnak is egy jó napja. - És amúgy nyilván nekem is van tollas fejdíszem:
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 1 Feb. - 16:42 | | Éljenek a cowboyok! #csakahugra |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 4 Feb. - 17:23 | | Az elveszett Hamupipőke is visszatért |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 4 Feb. - 20:17 | | Soha ne szívózz egy véresszájú vámpírral A pontomat pedig nem kérdéses, hogy a Hugrabug kapja |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 5 Feb. - 15:59 | | Én azt hiszen ninja hercegnőnek öltöztem, de... most mondjátok hogy nem vagyok szép! xD |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 19 Feb. - 0:50 | | Bár már kinőttem a farsangból és az iskolás korból, én még mindig szeretem ha valaki művelt és okos, szóval a pontokat amiket esetlegesen kapnék vagy bármit én a Hollóhátnak ajánlom! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 20 Feb. - 7:28 | | discoqueen |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 22 Feb. - 19:41 | | Evil Queen in the House |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Vas. 26 Feb. - 9:04 | | Mivel ma lejárt a farsangi ponteső, ezért bátorkodtam összeszámolni a pontokat. Griffendél - 14 x 10 pont Mardekár - 12 x 10 pont Hugrabug - 20 x 10 pont Hollóhát - 22 x 10 pont Köszönjük a részvételt mindenkinek, csudiszépek voltatok! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|