I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Nadia Esra
| » » Vas. 9 Ápr. - 12:13 | | John Doe (amit pici szíved kíván) Csoport: Hugrabug Kor: 18 Származás: mugliszármazású Lojalitás: semleges/Dumbledore Play by: bárki, lehetőleg sötétebb, kócos hajjal, de minden megbeszélés tárgyát képezi (a képen Victor Norlander) Ők várják: én Kilencéves voltam, mikor egyszer csúnyán belázasodtam. Persze, boszimódszerek, főzetek... de én egyiket sem voltam hajlandó bevenni. Kíváncsi voltam, mi lesz a mugligyerekekkel, ha megbetegszenek. Makacsságom győzött, anya elcipelt a helyi rendelőbe kivizsgálásra. Te nyolcéves voltál akkor. épp előttünk érkeztél szüleiddel, én melléd ültem le. Sokan vártak aznap ott, nemrég kezdődött a járványok időszaka. Persze, nem én lettem volna, ha nem kényszerítelek erőszakosan beszélgetésbe. Csak fecsegtem és fecsegtem, be nem állt a szád. Te csendesebb voltál, de tudtam, hogy több van a csillogó szemeid mögött. Az emlék máig megmaradt, de akárhányszor is mentünk el egymás mellett a Roxfort folyosóin, sosem jöttem rá, hogy te voltál a muglinak hitt kisfiú. Te azonban mindig is tudtad, benned mélyebb nyomott hagyott a lány. Egy évfolyammal alattam jártál, az első pár évben próbáltál párszor beszélgetést kezdeményezni, de durván elhárítottam. Talán túllőttem a célon, én már nem emlékszem. Most azonban egy évfolyamra kerültünk. Az én barátaim elballagtak. Néhány órára együtt járunk be. Igazából csak egy kósza ötlet, hátha bárkinek is megragadja a fantáziáját. Örülnék a játékoknak. |
|