|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 25 Május - 14:35 | | Maradok a következő karakterekkel:Evan C Rosier Törlésre kerülő karakterek: - Megjegyzés: -
Beírva!
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Hétf. 29 Május - 0:46 | | Maradok a következő karakterekkel: Sirius 0. Black Törlésre kerülő karakterek: a józan eszem
Beírva!
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Kedd 30 Május - 9:39 | | Revízió az eddigiekhez:
Maradok a következő karakterekkel: Lily Evans, Alba Minchum, Albus Dumbledore, Cyprian Flint, Antoinette Rosier, ide pluszba bekerült Hestia Jones Archiválást kérek: Clara Cadwallader Megjegyzés: És még mindig számolok, de szerintem lassan már mindenki más archívban van. Szóval úgy tűnik, ez a végleges állás.
Beírva!
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Kedd 30 Május - 15:17 | | Maradok a következő karakterekkel: Keira Murdock Törlésre kerülő karakterek: nincs Megjegyzés: Most kicsit jobb időszakom van, úgyhogy aktivizálom magam.
Beírva!
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 30 Május - 15:54 | | Maradok a következő karakterekkel: Agatha V. Greewy Törlésre kerülő karakterek: Ide a törölni kívánt karakteredet. Megjegyzés: nagy levego es visszateres Beírva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 30 Május - 22:27 | | Maradok a következő karakterekkel: Darius Haven, Everleigh Ava Temples Törlésre kerülő karakterek: Nincs ilyen Megjegyzés: Hosszú kimaradás után térnék vissza, akinek tartozom igyekszem írni És mindenkitől hatalmas elnézést kérnék!Beírva! |
|
| |
| » » Szomb. 3 Jún. - 3:42 | | Maradok a következő karakterekkel: Aurora C. Selwyn Törlésre kerülő karakterek: ~ Megjegyzés: Szikra pattan lova léptén, 's glóriás a koronája
Beírva!
|
|
| |
| » » Szomb. 3 Jún. - 3:48 | | Maradok :Én Törlésre kerülő dolgok: Keira ruhái az ágyamon Megjegyzés: Azért, mert a tiéd már tele van, nem feltétlenül elengedhetetlen az enyémmel is ezt tenni.
Beírva!
|
|
| |
| » » Szomb. 3 Jún. - 13:59 | | Maradok a következő karakterekkel: Rowan McAleese Törlésre kerülő karakterek: Nincsen ilyen Megjegyzés: -
Beírva!
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 5 Jún. - 19:58 | | Tudtam, hogy valamit elfelejtettem... pontezt. Maradok a következő karakterekkel: Aidan Edwards be lesz fejezve, most már tényleg XD Törlésre kerülő karakterek: Nope Megjegyzés: Én vagyok a lajhár-rókák királya *-* |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|