I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 16 Jún. - 12:04 | | A..... Rayne Csoport: Griffendél Kor: 17 Származás: Aranyvér Lojalitás: Dumbledore párti Play by: Rachel Bilson Ők várják: Én, Archie Pyrites és Axel (ő még nincs beregisztrálva) A család fekete báranyaként elég sokszor megkapod azt, hogy miért nem lettél olyan, mint én. Ami azért meglepő mert általában a nővéreket istenítik a szülők és a kishúg az, aki szív a másik miatt. Nálunk pont fordítva van, mióta Griffendéles lettél. Fogalmam sincs mi alapján válogattak be téged oda, de ennek hatására megromlott a kapcsolatunk. Versengünk és ki nem állhatjuk egymást, ami azért gáz, mert a Te legjobb barátod - akit fogalmam sincs, hogy ismertél meg - fog elvenni feleségül. Mostanában nagyon sok időt töltünk együtt neki köszönhetően, de még mindig nem szeretjük egymást sőőőt. Fogalmam sincs, hogy neked mi bajod van velem. Talán tudsz arról, hogy Archie és köztem szikrák pattognak, vagy azért fájna a fejed, mert szerelmes lennél Axelbe de ő nem veszi észre? Bármi megtörténhet, ezért gyere és írd a történetet velünk. :3 Nagyon váruuunk.
// Az avatar csak egy ötlet, bárki más is lehet. Szeretném, ha A betűvel kezdődne a neve, minden más alakítható. :3 Nagyon várlak <3
|
|