I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : † hailee steinfeld
| » » Vas. 1 Okt. - 0:22 | | Karakter teljes neve Csoport: varázslények (szellem) Kor: szabadon eldönthető, de azért már minimum 200 éve legyen halott Származás: Aranyvér, félvér vagy esetleg mugliszármazású voltál? Lojalitás: téged ezek nem érdekelnek Play by: Shawn Mendes (nem változtatható) Ők várják: én Nehéz bevallanom magamnak, de legbelül tudom, hogy anyám régi gyöngysora el van átkozva. Gyakran találkozom veled, s kezdek ráeszmélni, hogy te nem csak egy álombeli figura vagy. Megjelensz a mindennapjaimban és sokszor a legjobb beszélgetőpartnerem vagy, olyan dolgokat osztok meg veled, amelyeket senki mással. Tudsz az emlékezetkiesésekről, a furcsa eseményekről, amelyek velem történnek, ám te sokkal mélyebben részese vagy a dolgoknak, mint én azt hiszem. Te vagy az, aki a halálomat akarja, aki miatt szenvedek egyfolytában, ám mégsem látom, pedig annyira egyértelmű az egész. A szellem, aki kísért engem, s aki már anyám fiatal korát is megkeserítette az te vagy. De mire jó mindez? Mégis mit akarsz? Miért élvezed azt, hogy szenvedni látsz? Teljesen megőrültem, egy igazi pszichiátriai eset lett belőlem, s ezt csak és kizárólag neked köszönhetem. A terv szerint a karaktered, akit nevezzünk most Dante-nak (hirtelen ötlet volt, szabadon választható a neve) végbeviszi a tervét és az év végén Signur meghal, s onnantól ő is szellemként tevékenykedik majd az oldalon. Megtalálja a lelki békét, a boldogságot a halálban. Azt hogy milyen átok ül a medálon vagy hogy megvan-e átkozva azt rád bízom, lehet az egész egy pszichés dolog is. Tudom, hogy nem hétköznapi dolog ez, hiszen egy beteg love sztorit szeretnék a lét karakter között, ami Signur halála után kiteljesedhetne, de semmi nyáladzás, s még érintkezés sem, ami amúgy sem lehetséges tekintettel arra, hogy az egyik szellem, a másik ember. Eléggé kezdetlegesen alakult még ki ez a szál a fejemben, így ha bármit hozzáraknál vagy elvennél belőle áldásom rá. Mindössze annyit szeretnék, hogy aktív user vigye el a karaktert, akinek nem gond, ha beteges játékaink lesznek és önálló ötletei is vannak a plothoz. Majd ketten kihozunk ebből valamit. Kérlek siess! |
|