|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Andrew Westermann
| » » Szomb. 26 Nov. - 9:56 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Kedd 29 Nov. - 0:36 | | olvassátok inkább Andy Weir-től a Marsit, kicsit minőségibb, mint az ET-m :'(( |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 29 Nov. - 17:24 | | *Beugrik a tömegbe és jelentkezik* Kééész vagyok
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 29 Nov. - 18:06 | | jajj én is készen lennék :O
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 29 Nov. - 23:06 | | Lett itt egy ilyen is! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 30 Nov. - 9:36 | | Készen vagyok. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 30 Nov. - 20:06 | | Hát úgy néz ki, hogy én is elkészültem... |
|
| |
| » » Szer. 30 Nov. - 21:51 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 3 Dec. - 10:18 | | Yeey I think I'm ready.. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 3 Dec. - 21:37 | | Gyors megírtam magam |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 4 Dec. - 17:01 | | Nem voltam ilyen gyors, előre írtam magam két napig, hogy azt higgyék, öt perc alatt írok ET-t Jaj, elszóltam magam
De amúgy itt van: Et-klikk-ide |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 5 Dec. - 0:13 | | jelentem alássan, a lapom elkészült - legalábbis szerintem |
|
| |
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : ∆ Ashley Moore ∆
| » » Csüt. 8 Dec. - 22:49 | | Szóval akkor én is készen lennék. --> ittittitt <-- ha valami nem oké, csak dobjatok egy baglyot. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Dec. - 20:12 | | Készen állok a bírálásra. :3
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 13 Dec. - 19:09 | | én is elkészültem |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 14 Dec. - 15:55 | | Úgy érzem elkészültem! ^^ |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 15 Dec. - 15:48 | | Kész vagyok |
|
| |
▽ Avatar : ♔ Micah_Fidler
| » » Szomb. 17 Dec. - 21:13 | | Újrabírálást, beosztásmódosítást kérek :3 Némileg változtattam a történeten.
|
|
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 18 Dec. - 18:30 | | Készen vagyok! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 18 Dec. - 18:57 | | Elkészültem, és a keresőm áldását adta rám |
|
| |
| |
|