|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 17 Okt. - 22:10 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 18 Okt. - 11:30 | | Én is készen lennék |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Matthew Hitt
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ella Purnell
| » » Hétf. 19 Okt. - 20:20 | | Elkészültem. Csak jelezném, hogy beleírtam az ET-be egy különleges képességet, amiről nem tudtam, hogy meg kell-e előzetesen beszélni az adminokkal, mert a szabályzatban nem láttam erre utaló részt.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mardekár Hogyha agyafúrt s ravasz vagy ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Francisco Lachowski
| » » Csüt. 22 Okt. - 11:06 | | Elkészültem |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 22 Okt. - 22:08 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 25 Okt. - 18:33 | | Készen állok. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 26 Okt. - 10:26 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 26 Okt. - 20:10 | | Magam is beállok hát az elkészültek sorába. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Xavier Dolan
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 28 Okt. - 16:07 | | Azt hiszem én is elkészültem . :')
|
|
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 1 Nov. - 22:00 | | Ahogy én is |
|
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 2 Nov. - 19:49 | | Kéééééééééész vagyok *---*
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 2 Nov. - 20:46 | | Én is elkészültem. itt a mese |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 3 Nov. - 0:10 | | Úgy érzem elkészültem. Katt! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 3 Nov. - 19:15 | | Elkészült Alice is Frank elfogadott a részéről.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Lili Reinhart
| » » Szer. 4 Nov. - 14:56 | | Kész vagyook |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : gustaav kroon
| » » Szer. 4 Nov. - 16:42 | | Kééész vagyok |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 9 Nov. - 15:43 | | Elkészültem, és szeretnék minél hamarabb a játéktér csillagokkal megvilágított ösvényére lépni.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 9 Nov. - 17:28 | | Jómagam is készen lennék ^^
|
|
| |
| |
|