|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Márc. - 14:53 | | Mi? Miért? Ki az? És mit keres nálad, az otthonunkban? Eezt.. hogy érted?!
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 27
▽ Avatar : Nels Visser
| » » Pént. 9 Márc. - 16:12 | | Kedves Narcissa,
ez, ha igaz is lenne, nem levéltéma lenne.
Üdvözlettel: a Férjed
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Márc. - 16:53 | | Akkor nem igaz? Csak hazudtál nekem? Vagy van igazságalapja a rosszérzésemnek? |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 27
| » » Pént. 9 Márc. - 21:07 | | Kedves Narcissa,
a hazugság azért egészen erős szó rá, s honnan tudjam kedves, hogy miért érzed te rosszul magadat
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Márc. - 21:11 | | Mert.. Nem szeretném, ha mással vigasztalódnál? Ez elég ok kellene, hogy legyen rá? |
|
| |
| » » Pént. 9 Márc. - 21:28 | | Kedves Narcissa,
ez talán megfelelő indok lenne.
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Márc. - 21:31 | | De nemcsak lenne. Hanem az. Tényleg. |
|
| |
| » » Pént. 9 Márc. - 21:41 | | Kedves Narcissa, sajnálom.
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Márc. - 21:46 | | Összezavarsz, Lucius. Mi történik velünk? |
|
| |
| » » Pént. 9 Márc. - 21:47 | | Kedves Narcissa,
össze vagyok zavarodva... velünk SEMMI nem történik, szó szerint semmi.
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Márc. - 21:51 | | De mit gondolsz, történhetne még? |
|
| |
| » » Pént. 9 Márc. - 21:57 | | Kedves Narcissa,
házasok vagyunk, persze, hogy így gondolom. muszáj történnie.
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 9 Márc. - 22:04 | | De, ha nem lenne kötelességünk, akkor valóban szeretnéd? |
|
| |
| » » Szomb. 10 Márc. - 9:48 | | Kedves Narcissa,
igen. szeretném. nem találom magamat. nem találom azt aki veled voltam, pedig minduntalan keresem.
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 10 Márc. - 10:50 | | Nekem is hiányzik a régi énünk, mindkettőnké. Segítsünk egymásnak újra meglelni, egymáshoz visszatalálni. |
|
| |
| » » Szomb. 10 Márc. - 10:54 | | Kedves Narcissa,
őszintén írom meg neked, hogy szeretném, olyan nagyon szeretném, hogy újra az lehessek aki voltam.. de nem tudom, hogy mennyire menne. tettem dolgokat, nem is egyet amit, te kedves , ha tudnál sohasem bocsátanál meg nekem, s félek a józan eszem is messze jár már, talán magaddal vitted Brazíliába, s nem vagyok biztos benne, hogy visszatérhet veled együtt.
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 10 Márc. - 11:04 | | Mindketten hibáztunk és hibázunk talán most is. De elengedni egymást, talán az lenne életünk legeslegnagyobb hibája, ha engednénk. Én még mindig bízom benned, Lucius, és azt is megtartom, amit még azon a felejthetetlen báli estén ígértem meg neked. |
|
| |
| » » Szomb. 10 Márc. - 11:13 | | Kedves Narcissa,
szinte már el is felejtettem az ígéreted. olyan messze vagy tőlem...
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 10 Márc. - 11:16 | | Soha se felejtsd el, mert én sem fogom! Megígértem, és az ígéretem örökre szól.. Legyek bármilyen messzi távolságban is tőled, egyszer úgyis hazatérek. |
|
| |
| » » Szomb. 10 Márc. - 11:40 | | Kedves Narcissa,
túl hosszú időre mentél el... Üdvözlettel: a Férjed
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 10 Márc. - 11:49 | | Én.. Tudom. De akkor még nem tűnt ennyire hosszúnak, mint most érzem már. |
|
| |
| » » Hétf. 12 Márc. - 6:54 | | Kedves Narcissa,
nem olyan nagy problema mar/meg/tobbe nem. Jol erzed magad? Üdvözlettel: a Férjed
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 13 Márc. - 9:51 | | Nemsokára úgy is véget ér. Azt már csak kibírjuk valahogy, nem? Megvagyok. Meg el. Igazából jól esik ez a csodálatosan szép napsütés az angliai esőfelhők helyett. |
|
| |
| » » Hétf. 19 Márc. - 7:12 | | Kedves Narcissa,
biztosan. Hát ennek feletébb örülök. Itt esik. Nagyon sokat esik. De általában nem mozdulok ki itthonról.
.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|