|
Oldalköltözés
Kedves Mindenki! Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : ) b & caelor & effy
|
Friss posztok | Alastor Moody
Szomb. 25 Dec. - 10:27 Alecto Carrow
Vas. 5 Dec. - 0:12 Practise makes perfect... really? Alex R. Emerson
Szer. 21 Júl. - 14:54 Lucius Malfoy
Pént. 9 Júl. - 1:06 Vendég
Csüt. 8 Júl. - 9:43 Lucius A. Malfoy
Szer. 7 Júl. - 16:18 Yves McGonagall
Szer. 30 Jún. - 3:38 Martin Nott
Kedd 29 Jún. - 2:33 Anathema Avery
Kedd 29 Jún. - 0:34 |
Erre kószálók Nincs Jelenleg 499 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 499 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 531 fő) Hétf. 25 Nov. - 3:14-kor volt itt. |
|
| szóló szőlő, csengő barack
| |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Blake Lively
| » » Szomb. 18 Nov. - 12:02 | | Cécilie Brunnet Csoport: roxfortos háza vagy mágiahasználó Kor: 16-19 Származás: félvéla Lojalitás: rád bízom Play by: Saoirse Ronan (?) Ők várják: Appoline, Millicent és csatolt részeink A sors furcsa szeszélye folytán ugyanattól az apától és anyától jöttünk a világra, bár te másodmagaddal. Az ikertestvéredet, Albertet, néhány nappal később eltemettük, és te azóta mintha kettő helyett élnél. Cécilie, a nyughatatlan, Cécilie, az üstdob, aki mindig tett arra, hogy mások megbámulják, aki gumicsizmával úgy ugrott a pocsolyába, hogy a cipőben is állt a víz, akivel hajótörést játszottam a hintaágyon ringva, és akivel csupa fagyisan kerültünk elő az óvárosban tett séták után. Cécilie, aki mindig világot akart látni, Londonban is sokkal magabiztosabb lettél volna, mint én - de az utazás nekem jutott. Azután jött a leveled, Mamant megvádolták az antibesi felbőszült asszonyok, hogy elszereti a férjeiket, az egyik férj pedig holtan került elő, a ház, ahol felnőttünk, furcsa módon kigyulladt. Tehát vágyad az utazásra, ha mostoha körülmények közt is, de teljesül. Találkozunk Londonban, ígérték a soraid. Nem maradhatunk itt tovább. Ha tudnád, amit én is csak sejtek még, hogy Maman múltjának kulcsa éppen Millicent Bagnold-Bishop kezében van...
|
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Blake Lively
| » » Szomb. 18 Nov. - 12:20 | | Maman Csoport: mágiahasználó Kor: 50-60 közt Származás: véla Lojalitás: rád bízom Play by: Meryl Streep (?) Ők várják: Appoline, Millicent és csatolt részeink Csupa titok, csupa mosoly, szalmaszőke édesanyám, ékszert sosem viseltél, mióta ismerlek, hiszen önmagad is a világ ékszere vagy. Úgy nőttem fel Antibesben, hol tőled, hol a napfénytől párás tekintettel, hogy mindig csapták neked a szelet, jöttek a férfiak, hol elutasítottad őket, hol megadtad magad, papa jött, papa ment, és megint visszajött pár évre rá, de Cécilie és Albert érkezését se várta meg. Utóbbi temetésén se vett részt. Az asszonyok a városban ferde szemmel néztek rád, többször megvádoltak, hogy ennek vagy annak a férjével voltál, de akkor még vállat rántva mondhattad, a lányaimmal töltöttem az estét. Fenték rád a karmaikat, és aggódtam érted még akkor is, amikor eljöttem Londonba. Elhoztam magammal a fotót a két, fiatal lányról és a férfiről, a fotót, amit egy régi ládikóban őrizgettél. De sosem számítottam arra, hogy a múltad felkutatása közben Millicentre bukkanok - arra pedig még kevésbé, hogy te, aki mindig makacsul ellenálltál a csőcseléknek, megadod magad, és bejelented, hogy Cécilie-vel hozzám költözöl, míg otthon elül a vihar. El fog ülni valaha? |
| | | | szóló szőlő, csengő barack | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |