I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : c h l o e - n o r g a a r d
| » » Kedd 9 Jan. - 10:39 | | Marie Anne Marlowe Az élet olyan, mint a rajzolás: néha gyorsan és határozottan kell cselekednünk, a dolgokat erélyesen kézbe vennünk, és arról gondoskodnunk, hogy a nagy vonalak villámgyorsan előttünk álljanak. Semmiféle lagymatagságnak, kételkedésnek itt nincs helye, a kéz nem remeghet, a szem nem pisloghat ide-oda, hanem egyedül csak arra irányulhat a tekintet, ami előttünk van. V i n c e n t V a n G o g h Becenév: M a r i e, A n n i e, M a m Kor: t i z e n h é t Származás: f é l v é r Lojalitás: D u m b l e d o r e Képesség: m e t a m o r f m á g i a Csoport: H u g r a b u g Play by: C h l o e N o r g a a r d Karakter típus: k e r e s e t t + s a j á t • • Édesapa - mugli - szobrász • • Édesanya - félvér - metamorfmágus - Bizarr Találmányok Szabadalmi Hivatala • • Fiútestvér - 20 éves - félvér - auror képzés
• • A családom minden tagja Dumbledore szimpatizánsai, követői közé tartozik, még az édesapám is, aki egy egyszerű mugli volt egészen addig, míg meg nem ismerte az anyámat, ugyanis neki köszönhetően ismerte meg a varázsvilágot.
Pozitív tulajdonságok • • kreativitás • • segítőkészség • • lojalitás • • szavahihetőség • • barátságos • • jó kézügyesség • • jó memória • • művelt • • pörgős • • meggyőző
Negatív tulajdonságok • • hiszékeny • • szégyenlős • • gyerekes • • szétszórt • • figyelmetlen • • önkritikus • • túl sokat beszél • • őszinte • • lusta • • meggondolatlan
Szeretem • • rajzolni és festeni • • sajt, sajt és sajt • • nevetni • • sós karamella • • The Beatles • • mezitlábaskodni • • a nyarat • • a telet • • csillagokat bámulni • • kimutatni az egyéniségemet • • marcipán • • hó • • gofri és palacsinta • • kispárnák és óriás plüssök • • Vincent Van Gogh • • karácsonyi égősorok minden mennyiségben karácsonytól függetlenül • • kártyajátékok, bár gyakran én veszítek • • színház • • eper • • cicák
Nem szeretem • • szürkeség • • látszatbarátság • • műveletlenség • • kókusz • • vanília illatú szappan, tusfürdő, testápoló... • • hétfők • • nátha • • ha nem tudok elaludni • • ha valaki úgy kritizálja a képeimet, hogy ő valójában nem is ért hozzá • • pókok • • amikor beszólnak a külsőm miatt • • sárga szín, a sors iróniája, hogy pont ez a házam színe • • epres csoki • • mogyorókrém • • borult égbolt • • gyűrött ruhák
Még egy vonal és kész is, egy újabb füzetem telt meg, s szerencse, hogy már korábban írtam a szüleimnek, hogy hamarosan szükségem lenne rá, így pár nappal ezelőtt meg is érkezett a kívánt rajzfüzet. De nem szaladok ennyire előre, hiszen ez is csak most telt be, s ilyenkor szeretem nyugodtan, egy nagy bögre forrócsoki mellett átlapozni, hogy lássam, merre is haladtam az elmúlt időben, s azért is, mert ez olyan mint egy időutazás, egy fotóalbum, visszatekintés a múltba. S éppen ezért is bújok bele a szőrös mamuszomba, hogy észrevétlenül átkaratézzam magam a konyhába a pöttyös bögrémmel. Na nem mintha bárki is figyelné, hogy ki jár-kel a konyhába, de sokkal izgisebb úgy odajutni, hogy azon vagy, hogy megpróbálsz észrevétlen maradni. Nem kell sok idő, hogy elkészítsem a szokásos karamellás forrócsokimat. Óvatosan topogok vissza, nehogy kilötyögjön, s boldogan érkezem meg először a klubhelyiségbe, majd a hálókörletünkbe, azon belül pedig a mi szobánkba. Lerakom az ágyam mellé a földre a teli bögrét, s mellé dobom a párnámat, amire rá is ülök kezemben a füzettel. Egy korty a forró italból, és már nyitom is ki. Ezt a füzetet augusztusban kezdtem, tele van rajzokkal az otthonomról és a családomról. Ő itt az apukám munka közben, az ő családjában nagyon sok a művész, így kicsit szomorú volt, mikor kiderült, hogy a bátyámnak nincs tehetsége semmi ilyenhez, de szerencsére jöttem ugye én, én meg aztán "falom" a lapokat, a ceruzákat meg a festéket ha megszáll az ihlet. Ja amúgy ő szobrász és otthon van a műhelye ahol dolgozik, azért van róla több képem is, meg ezért vannak szobortervek is a rajzaim között, mert ha valamelyik tetszik neki, akkor tök szívesen megcsinálja. A nő cicafülekkel vagy elefántormánnyal az anyukám, tőle örököltem a metamorfmágus képességemet és mondta, hogy mennyire örül neki, mert így majd megtaníthatja nekem az összes csínját bínját a dolognak. Az mondjuk nem nagyon tetszik neki, hogy mennyire élvezem cserélgetni a hajszínemet és nyáron rám is szólt, hogy ha a mugli barátaimmal találkozok, akkor maradjon mindig egy azon színű, esetleg nyár végén cserélhetek, hogy "újra festettük". Szóval igen, az utcán a nyár nagy részében rózsaszín hajjal járkáltam, ami így is eléggé megbotránkoztató volt pár embernek, csak azt nem értem, hogy miért, hiszen a kedvükért még egy szolidabb árnyalatot is választottam. A barátaim szülei meg lerendezték a dolgot annyival, hogy mindig is fura voltam, biztos ez a mánia a bentlakásos suliban, ahova járok. Háhá, ha ők tudnák, mennyi minden van itt! Egyébként az anyukámnak nagyon menő munkája van, új tárgyakat kell megvizsgálnia, hogy azok szabadalmaztathatók-e a varázsvilágban vagy sem és néha elég bizarr találmányokat sodor elé a munkája, ő mégis szereti. Azt hiszem én is élvezném, tuti jó móka, bár lehet, hogy ezt csak én gondolom így. A komoly srác, akiről nincs olyan sok képem, a bátyám. Ő máshogy látja a dolgokat mint én, túlságosan is realista volt amióta csak ismerem és mindig jó tanuló volt. Azért anya mutatványai őt is megnevettetik a mai napig és nekem is sikerül néha mosolyt csalnom az arcára, mert imádom őt mosolyogni látni. Ő a legnagyobb kritikusom, az ő véleménye milliószor többet ért számomra már az első rajzaimtól kezdve, mint bárki másé. Azonban mióta végzett a Roxfortban, kevesebbet találkozunk, sokkal kevesebbet és hiányzik nekem, mert ő mindig tudta, mit kell mondani, ha valami nyomta a lelkemet, levélben pedig nem ugyanolyan elmondani neki, hogy mi is van velem mostanában. Van még rengeteg tájkép vagy éppen állatos rajz, kézrajzok és csendéletek és... És ott van két kép Róla, a srácról, akinek olyan szimmetrikus az arca, hogy az felérhetne egy isteni csodával. A srácról, akit csak titokban rajzoltam le mindkét alkalommal, s igyekeztem, hogy ne vegye észre, amit csinálok, mert talán kinevetne vagy épp hülyének nézne, hiszen ő tök menő én meg a fura csaj vagyok a legtöbbek szemében. Mégis mit várhatnék tőle? Semmit, ezt tudom nagyon jól, s a képei is ezért nem a füzet elején vagy végén vannak, hogy kisebb eséllyel lássa meg őket bárki más. - Oh szia, mi a helyzet? Jól vagy? - csukom is össze gyorsan a füzetet, mikor megérkezik az egyik szobatársam Doris. Sosem voltunk távolságtartóak egymással, csak nem volt időnk megismerni egymást, de mivel szobatársak vagyunk, így hát azért többször is szoktunk beszélgetni. |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Jack Falahee
| » » Vas. 14 Jan. - 23:40 | | Gratulálunk, elfogadva! huh, ez a szöveg még mindig nem tetszik itt. Azta, Marie! : D nekem nagyon tetszett, nem is húzom tovább az idődet, foglalózz, aztán lehet még kapsz tőlem egy pm-et is, mert én magam is elrabolnálak ^^ tetszett amúgy maga a karakter, szóval csak hajrá, isten hozott - amint látom újra - Marcica :3 Foglalók • Hírek • Kapcsolatkereső • Halálfaló lista • A Főnix Rendje listája |
|