I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Kerti Pahk
| » » Kedd 30 Jan. - 20:33 | | Hárman játékban Csoport: Mágiahasználók/stb. Kor: 22-30 Származás: Aranyvér, félvér vagy esetleg mugliszármazású vagy? Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Ide kérjük a válaszod. Ők várják: Énénén Apám sokszor szervezte meg az úgynevezett "játékát" varázslókörben, nem sok sikerrel. Olyasminek kell ezeket elképzelni, hogy mindig egy-egy téma körül csoportosulnak, és körökre vannak bontva, olyasmik mondjuk, mint a Bölcsek kövében a kazamatákban a védelmek, csak mondjuk terepem, időre kell valamit megtalálni/megcsinálni, a leglassabb/rosszabb/aki nem fejezi be a kört, kiesik. A próbatételek mindig változnak. Most megrendezte az utolsó ilyen játékát, és én nem tudom, mit mondott, mi lesz a nyeremény (valószínűleg csak célozgatott, hogy valami nagyon jót, vagy álmaik nyereményét - olyasmit, amivel meggyőzhette őket), de tízen jelentkeztek. A játék már folyamatban van, és hárman maradtak versenyben. Nekem azt mondta, ezzel a játékkal megtalálja a nekem való férjet, szóval erre megy ki a játék. Mindhármukat keresem, új és akár meglévő felhasználók körében is, olyanokat, akik szeretik az ilyesféle megmérettetéseket Ezen rengeteget lehet még kitalálni, mondjuk egyikükkel véletlenül találkozunk (mert előtte senkit sem láttam, nem ismerjük egymást), egymásba szeretünk, és a másikuk nyer, vagy hogy aki nyer, azzal tökre utáljuk egymást (akkor hol a nyeremény?), esetleg véletlenül olyan nevez, akit ismerek, és már jóban vagyunk - a határ a csillagos ég. [ET-m]Várlak nagyon titeket, ötletelhetünk sokat! *Egyelőre van egy! jelentkezőnk, még megalkotási fázisban, juhé! |
|