I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Vas. 11 Feb. - 19:38 | | Callidora Lestrange Csoport: Mágiahasználó Kor: 24-28 év között Származás: Aranyvérű (leánykori név: Yaxley) Lojalitás: - Play by: akit csak szeretnél Ők várják: Én, illetve biztosan a bátyám és családja is szeretnének találkozni veled Házasok vagyunk mióta mindketten befejeztük a Roxfortot. Nem volt beleszólásunk, a szüleink döntöttek róla, mi pedig engedelmesen tettük a dolgunkat, ahogy azt az aranyvérű utódoknak illik. Kötelességként tekintettem az esküvőre és a közös életünkre... rád is. Az egyetlen valódi örömöt a két gyerekünk jelentette, de úgy látszik, neked még ez sem volt elég. Munkából hazaérve, a kádban találtam rád, felvágott csuklóval - túlélted, azóta pedig a Szent Mungóban ápolnak. A családjaink közös megegyezéssel azt hazudják mindenkinek, hogy komoly betegség döntött le a lábadról, az orvosok is tanácstalanok. Azóta két év telt el, minden szombaton beviszem hozzád a gyerekeinket, de én már rád nézni is alig bírok. Nem akarom látni a kifejezéstelen tekinteted, a leplezetlen szomorúságod és önsajnálatod... Gyűlöllek, amiért nem voltál képes tovább tettetni és amiért bátrabb voltál nálam. Emlékeztetsz minden egyes hibámra, mindenre, ami lehettem volna, ha képes vagyok nemet mondani, mint a fivérem. Nem tudom, mihez fogunk kezdeni, mikor végre kiengednek téged...
Play by, előtörténet stb. szabadon alakítható, még a keresztnév is megváltoztatható. Nem egy szerelmi történetet szeretnék a két karakterrel, de talán a későbbiekben képesek lesznek valami élhetőbb közeget kialakítani maguk számára. Az is lehet, hogy ez sosem fog sikerülni és csak tovább gyötrik egymást, csendben, ahogy eddig is. A karakter kapcsolatai nyugodtan túlnyúlhatnak a férjén, meghirdetheted a rokonait, lehet bármiféle barátja, szeretője is, semmiben sem szeretném korlátozni a leendő usert. Cygnus sem egy hűséges alkat - ez a karakterlapja elolvasása után biztosan nyilvánvaló is lesz. Szívesen ötletelnék, meghallgatok bármilyen elképzelést és majd közösen kihozunk belőlük valami érdekeset. Várlak nagyon, írj, ha megérkeztél ! |
|