|
Oldalköltözés
Kedves Mindenki! Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : ) b & caelor & effy
|
Friss posztok | Alastor Moody
Szomb. 25 Dec. - 10:27 Alecto Carrow
Vas. 5 Dec. - 0:12 Practise makes perfect... really? Alex R. Emerson
Szer. 21 Júl. - 14:54 Lucius Malfoy
Pént. 9 Júl. - 1:06 Vendég
Csüt. 8 Júl. - 9:43 Lucius A. Malfoy
Szer. 7 Júl. - 16:18 Yves McGonagall
Szer. 30 Jún. - 3:38 Martin Nott
Kedd 29 Jún. - 2:33 Anathema Avery
Kedd 29 Jún. - 0:34 |
Erre kószálók Nincs Jelenleg 661 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 661 vendég A legtöbb felhasználó ( 669 fő) Hétf. 25 Nov. - 6:23-kor volt itt. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Allen Leech
| » » Hétf. 26 Márc. - 22:06 | | Sajnálom, én is sok mindenkit veszítettem el, de most már értük is felelünk. Nekik is tartozunk. Azoknak akik a közös ügy nevében haltak meg. Így én is szívesen vesznék oda, hogy tudom mások megvalósítják amiért az életemet adtam. Nem adhatjuk föl, most nem! Az ég egyre sötétebb, és az elnyomás ami szeretett szigetországunk szívéből indult, egyre több helyet fertőz meg. Nem hagyhatjuk. Egyszerűen nem. Értem, azt hiszem. Hiba volt, hogy eljöttem, nektek kellett volna. Mennetek kellene, magatok miatt, a gyerekeid miatt Bátyám.
|
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Daniel Brühl
| » » Hétf. 26 Márc. - 22:24 | | Tudom, hogy jószándékból írod ezt. De hogyan nevelhetnénk a gyerekeinket más helyen? Itt vagyunk otthon, akkor is, ha egy napon ránk gyújtják a házat. Nincs az a félelem, ami indokolná a menekülésünket. Meg aztán, te is azért áldoztad fel magad, hogy minket védj - ideje visszaadnunk ebből valamit.
|
| | |
| » » Kedd 27 Márc. - 20:56 | | S újra meg újra feláldoznám magamat értetek, e felől kétséged sem legyen. Az pedig, hogy nekem ti bármivel is tartoztok, bolondság! Semmivel sem tartoztok, bátyámként szeretlek, tudod nagyon jól, és a családod, az én családom is, tudod nagyon jól.
|
| | |
| » » Kedd 27 Márc. - 23:23 | | Beszéltem édesanyáddal. Örömében még sírt is, mikor elmondtam neki, hogy valószínűleg hamarosan hazajössz. Ezek a pincetöltelékek is hiányolnak téged. Szinte nosztalgikus a hangulat. De ez nem ok arra, hogy kapkodva cselekedj! Élvezd ki Prágát, ameddig tudod - nem lehetsz biztos abban, hogy elhagyod-e még az országunkat, ha hazatérsz.
|
| | |
| » » Szer. 28 Márc. - 17:48 | | Drága Édesanyám! Mennyire hiányzik már a Mama buzdító beszéde. Mennyire hiányzik a kisbolt, s mindenki, azt el nem tudom mondani. De most úgy érzem itt van előbb dolgom, itt Prágában. S ha hazatérek, nem vagyok biztos benne, hogy újra el tudnék jönni.
|
| | |
| » » Szer. 28 Márc. - 23:25 | | Egyikünk sem lehet biztos a jövőben. Maradj Prágában, ameddig jónak látod! Mi várunk.
|
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |