|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Pént. 12 Okt. - 4:49 | | Apollinariya,
mikor hagy fel ezzel a játékkal, és tér vissza az önt megillető helyre? V. Karkarov |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good Apolinariya Koldovstoretz C’est la vie Törvényen kívüli Megyünk illegalitásba ▽ Reagok : 12
| » » Pént. 12 Okt. - 4:53 | |
Vladimir,
kár a pergamenért, a tintáért, a feltett, választ nem váró kérdésekért, kérem, ne raboljuk egymást idejét. A. Koldovstoretz
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Pént. 12 Okt. - 4:57 | | Apollinariya,
Pénteken itt járt a szabó, megrendeltem téli kabátját, szülei levelei mától ismét otthonába érkeznek, ahogy az természetes. Dimitrij elköltözött, a macska kimúlt - ügyeim megsűrűsödtek, amennyiben tájékoztat az érkezése dátumáról, kiküldöm elé a manót. V. Karkarov |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good Apolinariya Koldovstoretz C’est la vie Törvényen kívüli Megyünk illegalitásba ▽ Reagok : 12
| » » Pént. 12 Okt. - 5:01 | |
Vladimir,
ügyei nem tartoznak rám, megkérem, ne írjon nekem róluk, ne legyünk méltatlanok saját magunkhoz. Önhöz nem illik ez a játék, hozzám pedig kioktatása, legyen ennek itt és most vége. A. Koldovstoretz
|
|
| |
| » » Pént. 12 Okt. - 5:04 | | Apollinariya,
ha nem érdekelné, nem venné a fáradtságot, hogy az éjszaka közepén válaszoljon. Akár rettegésből, akár rosszul titkolt vágyból, de hangosabban beszél a tagadásnál a figyelme. Ismerem magát, jobban ismerem, mint bárki. Maga is tudja, hogy igazam van. V. Karkarov |
|
| |
| |
| |
| » » Pént. 12 Okt. - 5:06 | | Apollinariya,
mindjárt gondoltam. Rendben, hát akkor játsszunk még egy kicsit egymással. V. Karkarov |
|
| |
| » » Hétf. 22 Okt. - 10:03 | |
Bármit is remél, annál csak rosszabb jöhet. Ne kísértse a sorsát. A. Koldovstoretz
|
|
| |
| » » Kedd 6 Nov. - 1:19 | | Apollinariya,
Új közös játékunk tehát az, ki tud nagyobb koldus lenni a másik ellenében? Nem érdemes erőltetnünk - az igazi kérdés az, ki a nagyobb gyilkos. Aki azt ölné, aki iránt érez valamit, vagy aki azért ölne, hogy érezzen valamit? V. Karkarov |
|
| |
| » » Kedd 6 Nov. - 1:20 | |
Mit nyertem tehát? A. Koldovstoretz
|
|
| |
| » » Pént. 16 Nov. - 21:09 | |
Nem gúnyolódom magunkon: magán nincs miért, híján van már mindennek, amelyet emberek csípős szavakkal illethetnek, nem mondhatom, remélem, boldog tetteiben, mert nem képes rá - felemelt magához, de viselje következményeit is. Ne csak testem vegye el, ne csak azt, mi örömhöz segítheti: vegye az emlékeimet is, tegyen örökké boldogtalanná, és ígérem, sosem unatkozik majd mellettem. Győzni úgysem tud egyikünk sem. A. Koldovstoretz
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|