I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Emma Roberts
| » » Szer. 24 Okt. - 18:31 | | XY Ross Csoport: Válassz Kor: 17 Származás: Félvér Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Dave Franco? Csak egy tipp Ők várják: Én leginkább Idézve az előtörténetemből: "Fivérem, bátyám, te nőcsábász! Hová lett az az álomvilág, amit együtt képzeltünk el régen, amiben te voltál a herceg, ki kiszabadította a királylányt a toronyból? Látom a körülötted lévő sötétséget, a kígyót, a maszkokat, de megrémiszt és te nem hallgatsz rám, csak ellöksz magadtól, ami egyre jobban fáj."Már nem menő a 15 éves húgoddal együtt császkálni, már nem menő, mert a barátaid megnézik maguknak. Megváltoztál, a vidámság mintha kihunyt volna benned és valami más vette volna át a hatalmat. Nem értem, mi a baj, és már olyan keveset tudok rólad, hogy azt sem tudom, mibe keveredtél, de a jóslatok szinte csak téged öveznek. Nem hiszel nekem, utálod a képességem, és nem bízol meg benne, ezt számtalanszor elmondtad már. De én nem hagylak nyugton. Értem én, hogy sérül miattam az egód, értem én, hogy nagyfiú vagy már, de akkor sem szeretném, ha valami bajod lenne. // Igazából teljesen szabadon alakítható, csak egy kis izgalom miatt gondoltam, hogy érdekelhetnék Voldemort eszméi vagy akár az iskolában lévő bántalmazások, rejtélyes dolgok segítője - áldozata is lehetne. Mivel fiatal sulis srác, szerintem lenne benne sok potenciál Várom! |
|