I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : tom holland
| » » Vas. 11 Nov. - 18:52 | | Mindenki a sárkányodúból Csoport: Mágiahasználók, Főnix Rendje, halálfalók Kor: 21- Származás: Aranyvérű vagy félvér vagy, esetleg mugliszármazású vagy? Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: opcionális Ők várják: énén Mindegy, hogy ki vagy, a lényeg, hogy sárkányokkal foglalkozz. Lehetsz sárkánylovas, aki már profin üli meg őket, akár a kviddicsesek seprűiket, vagy csak egyszerű, kétkezi etető munkás, de bíbelődhetsz te a papírkötegekkel is, lehetsz a tűzokádók gyógyítója, foglalkozhatsz a súlyos esetekkel, lehetsz te a bajnokok trenírozója, vagy az, aki repülni tanítod a kezdőket. Hogy a radikális módszerek, a kísérletiek, netán a megszokottak képezik-e iskoládat, az egyéni döntés.
A hely vezetője egy 40-58 év körüli férfi, aki ismeri/ismerte az apámat. Emellett nekem jól jönne valaki, aki szintén pyromágus, így okíthat a képesség használatára. Továbbá kérném majd az egyik sárkánylovast (aki lehet az előzőleg említett figura is), hogy tanítson meg repülni, legalább szánalomból, ha másért nem.
aki nem hagy békén Csoport: Vaázstalanok -> kvibli Kor: 17-18 Származás: Aranyvérű vagy félvér vagy? Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Natalia Dyer Ők várják: énén Sosem használtál előttem pálcát, de folyton el akartál tántorítani, azt akartad, hogy ostobának érezzem magam és elkullogjak vesztesen. Azt hittem, hogy bármelyiknek is tudom az okát. Azt hittem te is sárkánykóros vagy, azért nincs nálad pálca, de tévedtem. Fiatalabb vagy nálam, és mégis tapasztaltabb, már sárkánylovas, még annak ellenére is, hogy kvibli vagy. Eltökélted, hogy lebeszélsz engem erről az egészről, szerencsétlennek tartottál, mert beleestem a sárkánytrágyába, mert néha megpörkölődtem. Aztán meglepődtél, amikor Morty megnyugodott mellettem, amikor hagyta egy mennydörgő, hogy a közelébe menjek, míg számodra hónapokig megközelíthetetlen maradt. //Nagyon várlak!!!!
xy Foster Csoport: Mágiahasználók, halálfalók, Főnix Rendje Kor: 23-31 Származás: Félvér Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Mit szólsz Chris Pratthez, vagy Chris Evanshez? De egyébként tiéd a döntés, nekem az is oké, ha más Ők várják: én A bátyja szabadulni akart, eltörni a rácsokat, továbblépni egy másik életbe, ki a gazdaságból. Menő kviddicses akart lenni, és az is volt, aztán lesérült, mára már senki nem tudja a nevét, elfelejtették, ahogy a az évekkel ezelőtt megevett cukorkákat felejti el az ember, amikor megszabadul csomagolásuktól, ami még emlékezteti rá, pont úgy, ahogy a halottjaitól válik meg valaki. Majd miután felépült átoktörőnek vagy aurornak akart jelentkezni, az anya kicsapta a hisztit, nem ment el többé. Nem tud szabadulni innen, be van zárva a karámok közé, ahol évente alig néhányszor fordulnak meg emberek.- Részlet Teddy előtörténetéből Sosem találtuk a kulcsot a másikhoz. Talán régi önmagadra emlékeztetlek, az a bajod? Hogy szabad akartam lenni, amikor te már nem lehettél? Vagy annyira más vagyok, hogy megérteni is képtelen vagy? Hónapok óta nem láttalak titeket, nem tudom mi történt veletek. Azóta is utánam kajtatsz? Vagy eleged lett, és te is szedted a sátorfádat? Vagy ugyanolyan szürke vagy és mélán elgyötört, mint régen voltál? Erre csak te tudod a választ. //Nagyon várlak!!!!
xy Foster Csoport: Mágiahasználók, halálfalók, Főnix Rendje Kor: 18 Származás: Félvér Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: opcionális, lehetünk egypetéjűek is, vagy nem, ahogy érzed Ők várják: én, és Rigelnél is szerepelsz egy hirdetésben Az öccse a Minisztériumban rója az ismétlődő köröket, hónapok teltek el, hogy utoljára látta. Igyekszik, botorkál, beszél, elesik és felkel. Mindig ilyen volt. S távol van: a horizonton túl. Neki és a szüleinek is. A csetlő-botló inas, lótifuti segéd, a láthatatlan apró folt az örvénylő kavargásban, a mai, a tegnapi, a holnapi káoszban.- Részlet Teddy előtörténetéből Néhány perc (kérés esetén esetleg egy év, annyit öregíthetek magamon ) választ el minket egymástól, hasonlítunk és különbözünk, összetartozunk és mégsem. Gyakran kevertek össze minket, olykor csak a ház volt árulkodó jelzés arról, mások vagyunk.. A Misztériumügyi Főosztály Rejtélyügyének továbbképzésére jársz - erről bővebben Rigel tud mesélni. Félsz attól, hogy anya le akar téríteni erről az útról, attól, hogy veled akarja majd betöltetni az űrt, amit előbb apánk, majd én okoztam benne, hogy arra a sorsra jutsz, mint a bátyánk, és többé nincs kiút, be leszel zárva a vadak közé annak ellenére, hogy téged túlságosan érdekel a Minisztériumbeli munka. //Nagyon várlak!!!!
xy Foster Csoport: Valamelyik roxforti ház Kor: 15-17 Származás: Félvér Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Katherine Langford? Stefanie Scott? Rowan Blanchard? vagy akit csak szeretnél Ők várják: én A húga, amikor utoljára a Roxfortban járt, minden létező módszerrel igyekezett felhívni magára a figyelmet, nem riadt vissza a radikális módszerektől sem, mégis észrevétlen maradt a segélykiáltások közepette.- Részlet Teddy előtörténetéből Folyton visszaszóltál, mert én nem bántottalak, mégsincs köztünk igazi kötődés, azt mindig a bátyánkkal érezted, az öcsém mindig segített megcsinálni a házikat, mi csak néha elbeszélgettünk, néha mély tartalmakról, néha az időjárásról. //Nagyon várlak!!!!
|
|