I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : julia adamenko
| » » Pént. 1 Feb. - 14:07 | | beregisztrált! Csoport: diák (a házat rád bízom) Kor: 16-17 Származás: félvér vagy mugli születésű Lojalitás: a te döntésed Play by: a képen timothée chalamet, de teljesen szabad kezed van ebben is Ők várják: lynette, és áttételesen lynette népes nagyon weasley rokonsága Egész normális srác vagy - és amikor ezt mondom, eszembe sem jutnak azok az éjszakák, amikor a könyvtárban ülve a bájitalok keresztezett komponenseiről magyaráztam neked, hogy amennyiben lehetséges, ne bukj meg az RBF vizsgádon - oké, mindig alattad jártam, de vannak dolgok, amiket nem lehet könyvből elsajátítani -, és azok a nappalok sem, amikor edzés közben odaintettél a lelátóra, én pedig visszamosolyogtam, mint egy idióta, de hát milyen jelzővel illetik azokat a lányokat, akik összevissza füllentenek mindenféle növénymegfigyelésről, csakhogy kint lehessenek, amikor a házad csapata edz? Amilyen keveset jelentek neked, te éppen annyival többet nekem, de mostanra elfogadtam a helyzetet, és micsoda hülyeség is lenne azt remélnem, hogy valaha is észreveszel! Nem mintha goromba lennél velem, vagy udvariatlan, vagy ilyesmi - csak bekerültem a szürke zónába, a második percben. De hidd el, ezzel minden oké, nem fogok a nyakadra járni, a nyálamat rácsorgatni a talárodra, vagy ilyesmi, nem vagyok elmebajos - sőt, ha a lányokkal nem kötjük azt a buta fogadást, amiről még apámnak sem mertem mesélni, eszembe sem jutna keresni a társaságodat, félrehívni téged, beszélgetni veled. De most nekem van szükségem a te segítségedre. Ki tudja, talán egyszer elég bátor leszek ahhoz, hogy beavassalak - hiszen csak egy csókról lenne szó, semmi többről. |
|