|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 18 Ápr. - 9:46 | | Karakter neve: Sirius Black Típusa: Canon Megjegyzése: Maradok, ha már ilyen szíves fogadtatásban részesítettek :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 18 Ápr. - 15:30 | | Karakter(ek) neve: Franky Típusa: Canon Megjegyzés: RT-zek bárkivel |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 18 Ápr. - 15:30 | | Karakter(ek) neve: Franky Típusa: Canon Megjegyzés: RT-zek bárkivel |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 18 Ápr. - 16:20 | | Karakter neve: Sapphira Stalker Típusa: Saját Karakter Megjegyzés: "Until they stop me, I will keep going." |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 18 Ápr. - 16:25 | | Karakter(ek) neve: Alice Caris Logan Típusa: Canon, Megjegyzés: --- |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Ash Stymest
| » » Hétf. 18 Ápr. - 17:23 | | Karakter(ek) neve: Antonin Prior Dolohov ( egyenlőre) Típusa: Canon Megjegyzés: maradnék |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 19 Ápr. - 18:30 | | Karakter(ek) neve: Molly Prewett Típusa: Canon Megjegyzés: Mamamaci marad. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 19 Ápr. - 18:39 | | Maradnék. Csak most sok a meló. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 19 Ápr. - 20:14 | | Karakter(ek) neve: Cressida Nott, Drina Ashworth (készül) Típusa: Canon, Saját Megjegyzés: Maradnék, vagyis...megérkeznék végre.
A hozzászólást Cressida Nott összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 26 Ápr. - 9:05-kor. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 21 Ápr. - 20:26 | | Christian Logan Gyre Keresett Maradok. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 21 Ápr. - 21:25 | | Karakter neve: Feather Desford Típusa: keresett Megjegyzés: Jöttem, láttam, győztem... öh izé maradok. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 23 Ápr. - 8:54 | | Karakter(ek) neve: Aria Delaney Típusa: Saját Megjegyzés: maradnék, hisz ha nem akarnék nem lennék itt :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 24 Ápr. - 11:18 | | Karakter(ek) neve: Noah Scamander Típusa: Canon, keresett Megjegyzés: |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 24 Ápr. - 17:54 | | Karakter(ek) neve: Adeline Fawcett Típusa: Canon Megjegyzés: maradook, még csak most jöttem. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 24 Ápr. - 19:35 | | Karakter(ek) neve: Xenophilius Lovegood Típusa: Canon Megjegyzés: |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 25 Ápr. - 10:05 | | Karakter neve: Kingsley Davies Típusa: Saját Megjegyzés: Már nagyon régóta szerettem volna egy jó ki HP-es oldalon játszani, azt hiszem, rá is találtam a megfelelőre, úgyhogy maradok. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 25 Ápr. - 12:15 | | Karakter neve: Elaine O'Kelly Típusa: keresett/saját Megjegyzés: naaagyon nagyon szeretnék maradni! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 25 Ápr. - 19:56 | | Karakter(ek) neve: Darcy Johnson Típusa: canon Megjegyzés: - |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 25 Ápr. - 20:12 | | Karakter neve: Olivia Rayne Típusa: Canon Megjegyzés: Nekem itt a helyem. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 25 Ápr. - 22:49 | | Karakter neve: Aurora Davies Típusa: keresett Megjegyzés: - |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 25 Ápr. - 23:04 | | Karakter(ek) neve: R. Lestrange Típusa: Canon Megjegyzés: jöttem, láttam, maradnék :O |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 26 Ápr. - 0:33 | | Karakterek: James Potter, és Ben Clearwater Típus: cannon és saját Megjegyzés: maradnék mindkét karakterrel, de Ben et-jét csak akkor írom meg, ha megvan az adott IC reag szám. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Jack Falahee
| » » Kedd 26 Ápr. - 23:39 | | Karakter(ek) neve: Marcika - mivel még egyedül vagyok Típusa: keresett Megjegyzés: Ebben a pillanatban jöttem :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 27 Ápr. - 10:21 | | Karakter(ek) neve: Sabrina B. Throckmorton Típusa: saját Megjegyzés: még friss vagyok, természetesen maradni szeretnék |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 28 Ápr. - 7:26 | | Karakter(ek) neve: Coreline Davies Típusa: Keresett Megjegyzés: - |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|