Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába, én rajtam át oda, hol nincs vigasság, rajtam a kárhozott nép városába.
Becenév:
Kínzó farkas
Kor:
25 év
Származás:
Aranyvérű
Jellem
Az első benyomás a karakteredről, kötetlenül: jó és rossz tulajdonságok kívül-belül, érdeklődés, szemlélet, összbenyomás, házi kedvenc, a tea elkészítési módjának hitvallása. Animágusok/halálfalók/egyebek esetén érdemes kitérni a miértekre és hogyanokra, de a forma kötetlen, valósítsd meg magad bátran.
Család
Corvus oculum corvi non eruit
A Lestrange név, mi a "különös" jelentést hordozza magában, egy ősi mágiahasználó famíliához köthető, melynek eredete hosszú évszázadokra nyúlik vissza a múltban. A család francia gyökerekkel rendelkezik, ennek tudható be az, hogy a Lestrange Mauzóleum Párizsban található, a Cimetière du Père-Lachaise temetőkertben, generációk nyughelyét biztosítva ezzel, mint például az ifjan halálát lelt Emessende Lestrange. A 19. századra Nagy-Britanniába is beszivárogtak, és a Dicső Huszonnyolcaknak nevezett, aranyvérű, befolyásos varázslócsaládok egyikének mondhatták magukat. 1835-ben Radolphus Lestrange került a Mágiaügyi Minisztérium élére és hat évig ült a miniszteri székben.
Egy minimum 300 szavas, de kötetlen élettörténet, amiben az alkotó fantáziát lát. Amennyiben a karakter valamilyen rangot visel, vagy ezt igényli (auror, a Rend tagja, vagy halálfaló) ez képezze a részét, mindenképp kerüljön magyarázatra. Ugyanez vonatkozik mindazokra, akik képességeiket születésük után szerezték, lsd. animágusok, és azokra, akikkel együtt született, lsd. részben vélák, látók. Az előtörténet ezen minősége kihat a rangokra, így a bírálat után egyből elérhetőek, amennyiben az előtörténet alátámasztja.