Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Where can we meet again? EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Where can we meet again? EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Where can we meet again? EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Where can we meet again? EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Where can we meet again? EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Where can we meet again? EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Where can we meet again? EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Where can we meet again? EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Where can we meet again? EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?

Nincs


Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (89 fő) Csüt. 10 Jún. - 19:03-kor volt itt.


Megosztás

Where can we meet again?Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Alex R. Emerson

Alex R. Emerson

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
48
▽ Avatar :
Hero Fiennes - Tiffin

»
» Szomb. 2 Jan. - 20:02
Sophie & Alex


"Who are you, really?"
Amikor azt hittem, hogy most végre semmi meglepetés nem fog érni, akkor iszonyat nagyot tévedtem. Jó, tény, megszokhattam volna, hogy nálunk mindig - de tényleg mindig - történik valami. Vagy legalábbis történhet. Épp elég stresszes volt az első roxforti évem a beilleszkedéssel, meg a rengeteg új dolog megtanulásával, és örültem, hogy nyáron feltöltődtem, így új erővel mehetek vissza, immár nyugodtabban. A számításaimat azonban apu ügyesen keresztbehúzta amikor augusztus utolsó napján benyögte, hogy el kell mondania valamit. Én csak néztem rá, mint egy nem is tudom, micsoda, mert mást nem igazán tudtam csinálni hirtelen. És ez még nem is lett volna baj, ha nem az Abszol út kellős közepén történik mindez. Mégis mi a búbánatos golymókbecsináltat gondolt az öregem, amikor fejébe vette, hogy mindenáron fel kell forgatnia az életemet?! És akkor ezek után még csodálkozik, hogy kiakadok! Hát ne csodálkozzon, mert nincs min. Egyre idegesebb és dühösebb vagyok, ő meg csak mondja a magáét, és látom rajta, hogy szeretné, ha megérteném, de ehhez most semmi kedvem, úgyhogy egyszerűen csak fogom magam, és nemes egyszerűséggel sarkon fordulok és otthagyom a fenébe. Az se érdekel, ha ezért még kapok később, most túl feldúlt vagyok gondolkozni.
A szememet eltakaró vörös köd miatt nem is figyelem, hogy merre megyek és esetleg kinek megyek neki, csak akkor torpanok meg egy kicsit, amikor sikeresen nekimegyek egy ismeretlen lánynak. Legalábbis eddig még nem láttam sosem.  De persze most sem én vagyok a hibás, dehogy...
- Hé, mit csinálsz? Nézz a lábad elé, hallod? Figyelhetnél egy kicsit jobban is!
Morranok rá, de azért van bennem annyi, hogy megállok, hátha van valami válasza. Ha mégse, akkor persze megyek tovább, esélyt sem adva az őseimnek, hogy utánam jöjjenek.
Vissza az elejére Go down

Sophie Emerson kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Sophie Emerson

Sophie Emerson

C’est la vie
Hugrabug
Oda mész, ha türelmes vagy
▽ Reagok :
3
▽ Avatar :
Dove Cameron

»
» Szomb. 2 Jan. - 22:09

Alex & Sophie
Augusztus utolsó napján nem várt hírt kaptam. Mégpedig azt, hogy igen, nekem van egy féltestvérem, egy bátyám és persze van egy ikertestvérem is. Mikor ez tudatosult, bennem számtalan kérdés merült fel bennem. Az elsők között szerepelt az, hogy ezt mégis miért nem tudtátok korábban mondani? Nem tudtam, hogy pontosan hogyan is kéne magam éreznem, egyszerűen örültem neki, hogy van még egy testvérem. Egy kicsit féltem, is mivel még sosem találkoztam vele. Ő valószínűleg pedig csak annyit tud, hogy van egy húga. Gondolom biztosan „repes a boldogságtól”.  Ezt hol közölték velem? Az Abszol út közepén. Biztos hogy erre a célra ez a legalkalmasabb hely? Egyetlen dologban viszont biztos lehetek: abban, hogy nem mindennapi a családunk. És miért mondom ezt? Azért, mert apámnak valamiért nagyon jó érzéke van ahhoz hogy a legváratlanabb, percekben közöljön velünk váratlan információkat. Aminek én persze örülök, lehetséges viszont hogy csak én örülök neki és más nem. Sőt amilyen hajthatatlanul optimista vagyok, ha rossz is lesz az első találkozásunk, még akkor se adom fel a próbálkozásokat hogy ne úgy nézzen rám, mint egy betolakodóra, aki feltúrja az egész eddigi életét. Mert egyáltalán nem ez a célom, sőt még magát a feltételezést is sértőnek tartom. Így indulok el az úton mikor valaki nekem jön. Mire egy perce megállok és kérdőn nézek rá. Egy ismeretlen fiú az. Akit szemmel láthatóan nagyon zavarok.
– Szerinted mit csinálok? Várok a csodára? Nem az én hibám, ha nem figyelsz arra, hogy másoknak nekimész. Mindenkivel ilyen kedves vagy, vagy csak azzal, aki számodra unszimpatikus? – kérdezem.
Vissza az elejére Go down

Alex R. Emerson kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Alex R. Emerson

Alex R. Emerson

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
48
▽ Avatar :
Hero Fiennes - Tiffin

»
» Pént. 29 Jan. - 13:25
Sophie & Alex


"Who are you, really?"
Egy pillanatig köpni - nyelni is elfelejtek, csak felhúzott szemöldökkel, és összehúzott szemekkel, haragos tekintettel bámulok az ismeretlen, nőnemű egyedre. Mégis mit képzel, hogy csak így beszélhet velem? Nem hiszem el! Aztán persze visszatalálok a szokásos lélekjelenlétemhez, és hűvösen, szinte már hidegen fensőbbrendűséggel mérem végig a lányt.
- Cöhh! Egyébként pedig egészen nyugodtan várhatsz a csodára... szükséged is lesz rá, ha így folytatod! Mégis mit képzelsz, ki vagy te? Valami kishercegnő, aki bármit megtehet? Nem, az nem a te hibád, hogy nem figyelek, és nekimegyek valakinek, de az igenis a te hibád, hogy útban vagy! Szóval hess, még mielőtt valami csúnyábbat is mondani találok!
Nem valószínű, hogy érdekli, hogy mit is akarok mondani, de biztos ami biztos alapon nem árt elmondani neki.
- Amúgy ki vagy te? Ismerjük egymást? Már csak abból gondolom, hogy úgy felvágták a nyelvedet... más nem igazán próbálkozik ilyesmivel, csak ha ismer annyira, hogy tudja, mit reagálok majd. Egyébként pedig, hogy kérdésedre válaszoljak: igen, nagyjából mindenkivel ilyen kedves vagyok, úgyhogy ne érezd magad különlegesnek miatta.
Fújtatok egy nagyot mondandóm végeztével, mert tényleg kezd zavarni az okoskodása. Viszont ötletem sincs, mit is keres errefelé. Illetve ötletem az épp lenne, hiszen augusztus vége van, ami pedig egyet jelent azzal, hogy holnap irány a Roxfort, de egyáltalán nem tűnik iskolásnak... hacsak nem most kezdi. Akkor viszont egyelőre fogalma sincs valószínűleg, hogy mi is várhat ott rá. Hát... majd rájön, egyelőre nem világosítom fel. Nem éri meg.
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Sophie Emerson

Sophie Emerson

C’est la vie
Hugrabug
Oda mész, ha türelmes vagy
▽ Reagok :
3
▽ Avatar :
Dove Cameron

»
» Pént. 2 Ápr. - 17:22

Alex & Sophie
Csak néz rám, meredten mintha valami szobrot látna. Felhúzott szemöldökkel és összehúzott szemekkel, és kicsit sem kedvesnek, még csak finoman fogalmazva sem mondható tekintettel bámul rám. Mi vagyok én ufó, hogy ennyire nézni kell? És természetesen egyáltalán nem tetszik neki az, ahogy éppen megsértettem őfelségét. Vagy nem is igazán tudom, kinek vagy milyen felsőbb rendű fajnak gondolja magát az illető.
–    Ha, lehet, akkor ne te mond meg nekem azt, hogy mire várjak! Oké? – kérdezem tettetett érdeklődéssel. Én nem képzelek semmit, ugyanolyan vagyok mint te, tehát csak egy egyszerű boszorkány, aki szimplán rossz passzban van. – mondom csendesen. – Képzeld, megosztok veled egy hatalmas titkot – gesztikulálok túl egy kicsit ¬– Nem csak ez az egyetlen út létezik, van még egy csomó. Szóval néha napján, kikerülhetnéd az embereket, akik az utadban állnak. Vagy pedig, nem kell minden létező és lélegző emberbe, aki él és mozog, belerugdosni. Na mit szólsz hozzá? És képzeld, nem valami madár vagyok, amit csak úgy el lehet hessegetni.

Igazság szerint annyira nem érdekel per pillanat a véleménye. De azért meghallgatom hátha valami normálisat is tud mondani.

– Én, kérlek szépen, Alex Ryan Emerson nem más vagyok, mint a te féltestvéred és egyben a húgod is Sophie Emerson. De gondolom, eddig még nem is hallottál rólam. Viszont ez fordítva is igaz. Hiszen apám, csak most hozta tudomásomra, hogy igen nekem van egy bátyám, aki te vagy. Képzeld, én elég sok emberrel ilyen vagyok. Magamtól jöttem rá, hogy ezzel lehet téged a legjobban idegesíteni és tényleg ugrasz rá. Már miért is kéne magamat különlegesnek éreznem? Azért mert, kiderült az, hogy a bátyám egy bunkó ember, aki mindenkinek beszól? – fejezem be a mondandómat ezzel a kérdéssel. És várok arra, hogy realizálja az imént elmondottakat, majd reagáljon is rájuk valamit.
Vissza az elejére Go down

Alex R. Emerson kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Alex R. Emerson

Alex R. Emerson

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
48
▽ Avatar :
Hero Fiennes - Tiffin

»
» Szomb. 10 Ápr. - 0:01
Sophie & Alex


"Who are you, really?"
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a szüleim mindennapinak korántsem mondható helyzetbe hoztak akkor, amikor elmondták, hogy féltestvérem van. Bocsánat, féltestvéreim vannak. Ja, egyből kettő is, mert hát a baj nem jár egyedül, ugyebár. Hát nagyszerű… irónia volt. Ráadásul mindennek a tetejébe nekemjön egy nagyszájú lány is, aki nem rest beszólni, mert ő úgy gondolja, hogy hát most akkor kioszt. Mégis miért?
Egy pillanatig csak pislogok, nem igazán tudom mire vélni a helyzetet, illetve a szőkeség kiakadását se.
– Oké, nyughass, Hamupipőke! Nem tudom, mit képzelsz, és mit nem. Azt se tudom, miből gondolod, hogy én egy egyszerű boszorkány vagyok. Megmondom neked a nyilvánvalót, ha eddig nem vetted volna még észre: nem vagyok boszorkány. Szóval akkor ezt most gondold át újra, légy olyan kedves!
Oktatom ki magamhoz képest még viszonylag kedvesen. Nem értem a dolgot, de lényegtelen. A kiakadásának utolsó részét viszont már nem reagálom le, mert… leginkább csak vágok egy halvány grimaszt, és már mennék is tovább, de hát a szőkeség csak nem hagy békén, és közli, hogy ő bizony a húgom, Sophie. Ráadásul ismeri a középső nevemet, amit nem igazán szeretek, szóval jobban jár, ha nem igazán hangoztatja. Illetve… azt se tudom, honnan tud rólam dolgokat.
– Mondom, nyughass, Csipkerózsika! Mégis honnan tudod te azt, hogy milyen vagyok? Nem is tudsz te rólam semmit se, úgyhogy… szerintem ezt így be is lehet fejezni, még mielőtt olyat mondok, amit megbánok. Egyet mondok: nagyon remélem, hogy nem leszünk háztársak… a te érdekedben is.
Morgok egyet az orrom alatt, és szúrós pillantásokat küldök a húgom felé… már ha tényleg a húgom. Erről azért még beszélek apáékkal is, biztos ami biztos.
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Sophie Emerson

Sophie Emerson

C’est la vie
Hugrabug
Oda mész, ha türelmes vagy
▽ Reagok :
3
▽ Avatar :
Dove Cameron

»
» Szer. 9 Jún. - 20:13

Alex & Sophie
Jobban járnék, ha feladnám azt, hogy már-már erőltettem, hogy pozitívan indítsak nála? Lehet az kéne, és ez esetben most ez lenne a reális. Vagy az egész rossz ötlet volt? Mármint az, hogy apánk közölte velem, hogy hahó amúgy van még egy bunkó bátyád is. Nem tudom de igazából nem is nagyon érdekel. Megtörtént ez van. Na és? Ki mondta azt hogy ezen a kapcsolaton nem lehet, vagy hogy szinte lehetetlen változtatni, mert azelőtt halálra ítéltek még mielőtt létrejött volna. Na jó talán Alex. De rajta kívül úgy nagyon senki mert nem tudott róla kivéve persze apánk. Mily meglepő ugye? Miért most tényleg miért kell mindig minden egyes megszólalásában pesszimistának, lekezelőnek és bunkónak lennie? Mindezt egyszerre.
–    Képzeld nem vagyok hercegnő, és köszi igazán kedves de nincs szükségem olyan tanácsokra jelenleg amiket te adsz, viszont kedves gesztus – dicsérem meg némileg ironikusan a nekem címzett megjegyzését. – Oh, igen még jó hogy nem vagy tanár, már bocs de kioktatásban csapni való lennél, szóval bármi mással jobban járnának a tanulok, mint azzal, hogy te tanár legyél – teszek még egy utolsó megjegyzést a válaszomhoz.
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good


Ajánlott tartalom

C’est la vie

»
»
Vissza az elejére Go down

Where can we meet again?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Nice to meet you again
» Nice to meet you again
» Another soul to meet my void
» Fire meet Gasoline
» Roscoe & Emiliana •• time to meet each other

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Irány a játéktér :: Idõnyerõ-