Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Pink coffee EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Pink coffee EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Pink coffee EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Pink coffee EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Pink coffee EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Pink coffee EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Pink coffee EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Pink coffee EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Pink coffee EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (89 fő) Csüt. 10 Jún. - 19:03-kor volt itt.


Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Coraline Greengrass

Coraline Greengrass

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
7
▽ Avatar :
Amelia Zadro

»
» Szomb. 29 Május - 8:57
- Már mondtam, hogy mindjárt megyek! Ne siettess már!- kissé talán túl ingerülten szólok a kopogó szobatársra, akiről azt sem tudom, hogy most éppen melyikük lehet, azután visszafordulok a tükör felé. Valahogy nem vagyok elégedett továbbra sem, bármennyi időt töltöttem a hajammal tegnap este óta, és bármennyire látom objektíven nézve, hogy jól nézek ki. Tegnap este még tetszett a smink, amit azóta lemostam, kipróbáltam két másikat, újra lemostam, azután visszatettem az eredetit.
- Igen, Cora, negyvenöt perce. Siess már kicsit, mi is használnánk a fürdőszobát! Biztos minden rendben lesz.- hallom a távolodó lépteket, és ahogy visszafordulok a tükör felé, és megnézem magam, rájövök, hogy semmit nem haladtam, hiába keltem fel direkt másfél órával előbb emiatt. Még mindig melltartóban állok a tükör előtt, háromszor öltöztem át, még a fehérneműmet is átvettem egyszer, pedig az aztán egészen biztos, hogy nem fontos most. Ideges vagyok, hogy valahogy hülyét csinálok magamból.
Veszek egy mély levegőt, és mivel közeledik az időpont, úgy döntök, hogy nem várok Felveszem a fehér inget, a sötét szoknyát, ami mellett már napokkal ezelőtt döntöttem, eligazgatok mindent magamon, és végre-valahára átadom a fürdőszobát az utánam várakozóknak. Kicsit segít az a talán őszinte, talán kedves megjegyzés az egyik barátnőmtől a külsőmre, miközben felhúzom a téli fekete télikabátot, felveszem a barett sapkát, és magamhoz veszem a szövettáskát, amibe a mára szükséges dolgokat pakoltam (köztük több bájitalt mindenféle idegességre felmerülő rosszullétre, két kézitükröt, és egy teljes smink palettát). A cipőgyűjteményem előtt azután álldogálok kicsit, de végül amellett a műbőr csizma mellett döntök, amit már korábban kitaláltam. Ha lenne még időm, most egészen biztos újra levetkőznék, leszedném a sminkem, legalább még egyszer hajat mosnék, és elnapolnám az egészet.
Ahogy elindulok, érzem a lámpalázat, mintha most rögtön az arcomba nyomnák az RBF vizsgáimat, vagy mintha most kellene újra a kviddics válogatón teljesítenem. Azt hittem, hogy az lesz az egész legnehezebb része, hogy odasétálok Regulushoz, és megkérdezem, hogy szeretne-e velem elmenni meginni valamit a Roxmortsi hétvégén. Ijesztő volt, majdnem két hetet szántam arra, hogy felkészüljek rá, többször is átbeszéltem az egészet, majdnem meg is kértem a nővéremet vagy Rosamundit, hogy mondja meg Regulusnak, hogy szeretnék vele elmenni, de végül úgy döntöttem, hogy én hívom el. Az összességében jól sikerült, csak annyit kérdeztem tőle, hogy szeretne-e meginni valamit, bár abból, hogy Pudifootot is felvetettem a Három Seprű mellett, mint lehetséges helyszínt, azt hiszem, hogy sikerült jeleznem neki, hogy randira hívtam. Az alapján, hogy milyen simán igent mondott, nem vagyok benne biztos, hogy tényleg sikerült ezt közölnöm vele.
Az alapján, ahogy a negyedéves fiúk, sőt, néhány felsős is rám néz, valószínű nem nézek ki rosszul azzal a halványvörös rúzzsal és enyhe szemfestékkel, amit most először próbáltam ki, de így sem igazán bízok magamban. Regulus Black talán a legnépszerűbb fiú az egész évfolyamunkon, a kviddics csapatunk tagja, nagyon intelligens, és persze, elképesztően jóképű. Bármelyik lányt elhívhatná bármikor, és kétlem, hogy nemet mondanának neki, és nem értem, hogy miért pont engem választana, ha bárkivel randizhat. Az egyetlen érdekes, különleges dolog belőlem még mindig csak Rosamundi számára ismert, a többiek legfeljebb annyiról emlékeznek rám, hogy nyáron meghaltak a szüleim, összeszólalkozok azokkal, akik húst esznek, és néha indokolatlanul elájulok. Behunyom a szemem egy pillanatra, hagyom, hogy a szempilláim az arcomra simuljanak, és ha létezik bármi felsőbb hatalom, némán fohászkodom hozzá, hogy ma ne törjön rám semmilyen látomás. Főleg ne azzal a lénnyel kapcsolatban, azok mindig sokkal hosszabbak.
Veszek egy mély levegőt, és igyekszem elűzni a kétségeimet, ahogy meglátom a fiút. Jól nézek ki, én is népszerű vagyok (még ha sokan nem is kedvelnek az ebédlős veszekedések miatt), és ami a legfontosabb, igent mondott. Ez az egész csak egy randi, és most nem Dougoullal randizok, hanem valakivel, akivel tényleg megéri időt tölteni.
- Szia!- fogalmam sincs, hogy hogyan lenne illendő köszönni. Az utolsó pillanatban a táskám pántját igazgatom meg, nem nyújtom előre a kezemet, mintha valami buta regényben lennénk, és kézcsókot várnék- azt hiszem, azzal végleg kinyírnám az összes esélyemet. Más viszont nem jut eszembe, mint köszönési forma, úgyhogy csak állok, és mosolygok rá. Tényleg kár idegesnek lenni, úgy döntött, hogy velem tölti ezt a napot, legalább egy részét legalábbis, a barátai helyett. - Hová szeretnél menni? Pudifoot?
Ahogy elindulunk felfelé, a tömeg részeként, hogy azután lassan, az épületen kívül lehetőségünk legyen majd kicsit külön válni, gyorsan pörgetem fejben a lehetséges témákat. Biztos, hogy rengeteg közös érdeklődési pontunk van, és ahogy még mindig a többi diák sűrűjében a birtok felé haladunk, gyorsan bedobom az egyik legegyértelműbb témát.
- Szerinted megveritek a Griffendélt jövő héten?- majdnem amellett a forma mellett döntöttem, hogy mi verjük meg őket, de úgy érzem, hogy nem tetszene neki. Még ha technikailag része is vagyok a csapatnak, játszani nem fogok jövő héten, hacsak Emerson le nem zuhan a lépcsőn véletlenül.
Vissza az elejére Go down

Regulus Black kedveli


I solemnly swear
I am up to no good

Regulus Black

Regulus Black

C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
12
▽ Avatar :
Francisco Lachowski

»
» Vas. 13 Jún. - 9:35
Coraline & Regulus
Alapvetően nem vagyok egy randizgatós típus... ugyan nem vetem meg a helyzetet és nem is vagyok soha elutasító, főleg nem egy csinos lánnyal, de legtöbbször a hátam közepére sem kívánom az ehhez hasonló helyzeteket. Kicsit talán köze lehet ennek a fel-fellépő emberundoromhoz is, de ez a stílus inkább jellemző a más házbéli emberekkel, nem pedig a sajátoméval. Kicsit meglepődtem ugyan amikor Cora megkérdezte, nincs e kedvem meginni vele valamit a roxmorts-i hétvégét, de hamar átgondoltam magamban a helyzetet és úgy döntöttem, hogy nem utasítom el. Elvégre régóta ismerjük már egymást, van több közös érdeklődési körünk is és nem mellesleg elég csinos lány. Elsőre ugyan nem esett le, hogy randira hívott volna, ám amikor a szabatásaimmal beszélgettünk a lehetséges menetrenden odalent Roxmortsban, és én közöltem, hogy Cora elhívott, akkor ők felnyitották a szemem. Elmélkedtem ezen egy keveset, de úgy döntöttem, hogy nem fogom nagydobra verni az egész helyzetet. Az utóbbi időben nem randiztam senkivel, nem is csaptam a szelet egy lánynak sem, így talán kissé ki is jöttem a gyakorlatból, de majd úszom az árral és meglátjuk, hogy mennyire kerülünk egy hullámhosszra a lánnyal.
Nem fektettem túl sok időt a készülődésre aznap. Mivel már kissé hűvös odakint a levegő, ezért jó vastagon felöltöztem és a mardekár színeiben pompázó sálat is a nyakam köré fontam. Nem szeretem a pufi kabátokat, inkább a testhez simuló, szövetkabátok szimpatikusak, így csak ehhez hasonlók díszítik a szekrényemet. Egy vízlepergető varázsige csodákra képes, így sosem aggódom azon, hogy átázom ha esik az eső, vagy épp a hó. Egy kicsit azért még álltam a tükör előtt és a hajamat igazgattam, majd némi pénzt tettem a zsebembe és a srácokkal együtt indultam el lefelé, de útközben természetesen szétváltunk, hiszen én ahogy elígérkeztem Corának, úgy be is tartva az ígéretem, szememmel keresve őt, hozzá csatlakoztam. Vagyis pontosabban ő hozzám, hiszen én egy pillanattal korábban érkeztem meg.
- Szia! - Köszöntem hasonlóképp vissza, bár én kevésbé voltam zavarban, mint ő. Tekintetem azért végigfuttattam rajta és nem is tudtam visszatartani magamban, hogy mit gondolok. - Csinos vagy. -  Egyébként is szép az arca és az alakja, de egészen más roxforti egyenruhában látni egy lányt, mint így civilben egyszer-egyszer néhány havonta. Nem tátom túlságosan sokáig a számat rajta, inkább csak haloványan elmosolyodom és bólintok a kérdése hallatán.
- Oké, nekem megfelel, mehetünk. - El is indulunk, én zsebre vágom kezeim a hűvös idő miatt és mivel nem vagyok egy nagy témakezdeményező ezért kicsit örülök annak, hogy Cora kezd bele valamibe. Igyekszem magam is lepörgetni a fejemben néhány lehetséges témát.
- Hát, őszintén? Nagyon remélem. Jó lenne már egy nyerő év, de szerintem a csapat felkészült, főleg a kapitányváltás után. A Griffendél még mindig erős, de én bízom az idei évben. Te mit gondolsz? - Tudom, hogy ő is benne van a témában, még ha nem is tud játszani csak nagy ritkán, de azért az edzéseken részt vesz és ő talán mint külső szemlélő, másként vélekedik a dolgokról, ez pedig engem nagyon érdekelne, még ha nem is én vagyok a CSK. Egyelőre nem dobok be más témát, úgy érzem, hogy erről egyelőre el tudunk diskurálni és kell tartogatni valamit a későbbiekre is, nehogy kifogyjunk és unalmassá váljon a helyzet.     
Vissza az elejére Go down

Pink coffee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» No tea, no shade, no pink lemonade
» pink flamingos always fascinated me
» ms. sugar pink liquor lips
» pink pony club -- george & remus

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Irány a játéktér :: Roxmorts-